Menu

HIF mister Mirsad til 2. divisionshold: Nu skal han spille på kontrakt i Nordjylland

image Foto: Thisted FC
Af Palle Herløv
31. juli 2019 kl. 16:37

SENIOR - Førsteholdets angriber Mirsad Suljic, 23 år, har skrevet under på en kontrakt med 2. divisionsklubben Thisted FC.

Kontrakten løber til nytår, og HIF ønsker naturligvis Mirsad kæmpestort tillykke og held og lykke fremover. Vi glæder os til at følge din karriere.

- Nu tager jeg det næste skridt i min fodboldkarriere. Planen var egentlig, at jeg fortsat skulle spille i den grønne trøje og stå i spidsen for et spændende U19-hold. Men sådan skulle det ikke være. Tingene ændrede sig hurtigt, da Thisteds træner henvendte sig, og Hedensted har accepteret mit valg og vist forståelse. Det er en kæmpe lettelse, siger Mirsad til hedenstedif.dk.

Efter et par træninger og en træningskamp mod Vendsyssel var Thisted overbevist om den 23-årige angribers kvaliteter. Han nettede bl.a. 10 gange for Hedensted i den forgangne sæson, og han har været eminent i indendørs fodbold gennem længere tid.

- Thisted har ambitioner om at spille med om oprykning til 1. division igen. Jeg vil selvfølgelig også gerne prøve mig af på divisionsniveau igen, og nu føler jeg også, at jeg er klar til at tage det næste skridt i min fodboldkarriere.

LÆS OGSÅ: Thisted henter angriber i danmarksserien (bold.dk)

Mirsad har spillet i HIF i tre år, og han understreger, at han kommer til at savne klubben.

- Jeg vil altid føle mig hjemme i Mosen. Det er der, jeg har bombet løs i kampene, men ikke mindst i pokalkampen hvor vi netop sendte Thisted ud. Nicolai Givskov scorede til 1-0, jeg scorede til 2-0 og med en sen scoring  i overtiden til 3-2 sendte jeg dem ud af pokalen. Det kommer jeg aldrig til at glemme.  Det var nok den største oplevelse for mig i min tid i HIF, siger Mirsad Suljic.

LÆS OGSÅ: Thisted henter angriber i danmarksserien (thistedfc.dk)

Han garanterer, at han kommer til Mosen og bakker sine tidligere holdkammerater op, når han får mulighed for det.

- Som træner har Kasper Adelfred været med på min rejse hele vejen.  Han har været der i alle de tre år, jeg har spillet i klubben, han kender mig 110 procent som fodboldspiller, og jeg har i dén grad også udviklet mig som person under ham. Kasper har været en kongetræner for mig! Sidst - men ikke mindst - kommer jeg til at savne vores allesammens "mor" Birte. Hun har en kæmpe plads i mit hjerte. Jeg ønsker klubben alt det bedste. Her vil jeg altid føle mig hjemme, slutter Mirsad Suljic.

Han kan muligvis få debut for de blå- og hvidstribede nordjyder på søndag, når holdet på hjemmebane møder VSK Aarhus.

Luk