Menu

Nikolaj Søgaard bliver HIF-spiller i 11. time

image
Af Palle Herløv
21. marts 2018 kl. 20:51

SENIOR - HIF har kort før lørdagens sæsonstart tilknyttet en ny, spændende spiller, der bliver en del af førsteholdstruppen i danmarksserien.

Nikolaj Søgaard, 23-årig forsvarsspiller med op imod 50 2. divisionskampe på cv’et, er skiftet til Hedensted fra divisionsklubben Middelfart Boldklub. Han debuterede i 2. division som kun 19-årig, da han i forbindelse med et efterskoleophold spillede for FC Djursland.

Siden kom han til Middelfart, Kolding Boldklub og Odder IGF Fodbold, hvor han altså samlet opnåede godt en håndfuld gange 10 kampe. 13. marts blev det meldt ud, at han efter en skadeperiode ikke skulle fortsætte i Middelfart, som han var vendt tilbage til, og samme dag mødtes han med Hedensteds trænerstab til en snak om mulighederne i den grønne trøje.

- Jeg håber, jeg kan være med til at tilføre holdet noget speed. Noget af det, de er rigtig gode til i forvejen, nemlig at have bolden. Og så kan min erfaring som divisionsspiller være med til at få klubben op, hvor det er rigtigt sjov at spille fodbold. Jeg kommer fra et meget professionelt miljø i Middelfart med masser af træning, så jeg ved, hvad der rører sig, og jeg er klar til at give den en skalle, siger Nikolaj Søgaard til HIF's Web TV i et indslag, som du kan se herunder.

- Projektet her i Hedensted tiltaler mig. Jeg har snakket med folk i klubben gennem noget tid, og nu føles det som det rigtige tidspunkt at skifte, siger Nikolaj Søgaard.

Han startede sin karriere på grønsværen i hjembyen Skibet nogle km uden for Vejle, hvor forældrene stadig bor. Siden skiftede han til Vejle Boldklub, hvor han bl.a. rendte ind i Ronni Nordnæs og Rasmus Jørgensen, der nu igen er hans klubkammerater i Hedensted. Mirsad Suljic har han talt med nogle gange, men ellers er hans kendskab til det nye hold begrænset.

Han arbejder som daglig leder i virksomheden Unibox i Vejle, hvor han også bor, og det spillede ind, at Hedensted ligger tæt på hjemmet, fortæller han til hedenstedif.dk.

Velkommen i klubben, Nikolaj.

Luk