Menu

Tre stensikre storsejre i torsdagens Majfest-kampe i Mosen

image Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
10. maj 2018 kl. 21:10

SENIOR - Sikke en vild start på årets Majfest! Tre kampe og tre storsejre hjemme i Mosen i hhv. serie 2, jyllandsserien og danmarksserien. Samlet målscore: 13-5.

Først slog damerne i jyllandsserien Brabrand IF med 4-2 på mål af Julie Rohde, Laura Lindhardt (2) og Rikke Østergaard. Sejren bringer damerne op på sjettepladsen.

Bagefter var det herrernes andethold i serie 2, der skulle på banen. Her blev det til en sejr på hele 5-2 over FC Hornstrup. Chris Andersen scorede de to første mål efterfulgt af Mads Thisgaard, Laust Walther Sørensen og Jeppe Sund Nielsen.

Til sidst var det danmarksserieholdets tur til at indtage hovedrollen, og det gjorde de 11 udvalgte i startopstillingen i særdeles god stil. Allerede efter 14 minutter stod der 3-0 på måltavlen på scoringer af Mikkel Thisgaard, Nikolaj Søgaard (hans første i Hedensted-trøjen) og Rasmus Jørgensen. Alle tre mål med Kristian Bonde som oplægger.

- Vi var skarpe på de chancer, vi fik, og vi spillede en ekstrem effektiv første halvleg, sagde cheftræner Kasper Adelfred efter kampen i et interview med HIF's Web-TV, som du kan se nederst på denne side.

Rasmus Jørgensen gjorde det til 4-0 inden pausen, og kort inde i anden halvleg fik Lystrup reduceret på en straffesparksscoring ved Kasper Nygaard.

- I anden halvleg overlod vi lidt for meget af initiativet til dem, synes jeg, men med 4-0 i banken var der lidt at tage af, sagde Kasper Adelfred.

LÆS OGSÅ: Torsdag kl. 11 går startskuddet til årets byfest

Med sejren ånder HIF topholdet fra Vejgaard i nakken.

- Vi lægger pres på, hver gang vi vinder, og de skal spille efter os. Holstebro, som de skal møde på lørdag, er et godt hold, så hvem ved, om de kan vinde den kamp. Så har vi dem selv om 14 dage. Det bliver en spændende kamp, hvor der kommer gang i den på lægterne, så det bliver en fed oplevelse, sagde Kasper Adelfred.

LÆS OGSÅ: Hedensted vandt på knock-out (Horsens Folkeblad)

Næste turneringskamp er ude mod AaB lørdag 19. maj kl. 13.

HIF's startopstilling:
1. Simon Sund Nielsen (m)
3. Jacob Lindstrøm
4. Nikolaj Søgaard
5. Steffen Holm
6. Jakob Malberg 
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen (c)
11. Mikkel Thisgaard
12. Emil Bech
13. Simon Thisgaard 

På bænken:
2. Lasse Dueholm
7. Ronni Knudsen
15. Benjamin Suner

Målscorere:
08' 1-0 Mikkel Thisgaard
11' 2-0 Nikolaj Søgaard
14' 3-0 Rasmus Jørgensen
43' 4-0 Rasmus Jørgensen
53' 4-1 Kasper Nygaard (straffespark)

Ind- og udskiftninger:
56' Benjamin Suner ind  Simon Thisgaard ud 
63' Ronni Knudsen ind  Rasmus Jørgensen ud 
73' Lasse Dueholm ind  Steffen Holm ud 

Luk