Menu

Dagbog fra 22 grader: Højt humør under perfekte forhold i Alicante

image
Af Mathias Kahr Christensen og Jeppe Asmussen
29. februar 2020 kl. 22:14

SENIOR - Hedensteds førsteholdstrup er i fuld gang med forberedelserne til forårssæsonen, og lige nu befinder den sig i Alicante i Spanien, hvor den står på tre dages træningslejr.

Anfører Mathias Kahr Christensen og Jeppe Asmussen har sendt lidt ord hjem til os andre, så vi kan følge med:

Fredag:
Afgang mod Alicante og første træningspas: Hvorfor ændre noget, som fungerer? Det er formentlig spørgsmålet, der er blevet stillet på ledelsesgangene, da lokationen for HIF's herresenior-afdelings træningslejr skulle findes.

Turen går derfor ligesom sidste år til Alicante, og 37 spillere, trænere og ledere mødtes fredag kl. 8.25 i Billund med take-off kl. 10.25.

Flyveturen forløb uproblematisk med ankomst i Alicante 13.55. Vi kom frem til solskin og 22 grader.

Første træningspas var planlagt til kl. 20.30, og der var derfor god tid til at finde sig tilrette. Ud over opfyldning af depoter og indlogering på værelserne, gik ventetiden primært med at spille Fisk og UNO.

Aftenens træning foregik under perfekte forhold: 15 grader og vindstille. Efter 10 minutters opvarmning med vores medbragte massør og fysioterapeut Søren Jørgensen var resten af tiden med fokus på opspil og omstillinger.

Efter træningen var der sen aftensmad, og her var det især desserten, som bl.a. bestod af vaniljeis omkranset af noget vandbakkelse, der løb med opmærksomheden. En helt igennem ideel afslutning på træningslejrens første dag!



Lørdag:
Lørdag bød på et træningspas om formiddagen og intern kamp om eftermiddagen.

Stemningen var høj allerede ved morgenmaden, selv om øjenlågene hang lidt tungt.

Formiddagen var med en kamp-forberedende træning efterfulgt af frokost og diverse afslappende aktiviteter. Derefter stod den på dagens højdepunkt: den interne kamp.

I bussen oste stemningen af spænding, og kampen levede ifølge de medrejste tilskuere også op til forventningerne. Den stod på solid fight og god fodbold i alle 90 minutter.

Det blev til en smal sejr på 3-2 til Hedensteds førstehold, og alle kunne gå fra banen med højtløftet pande - god kamp af begge hold!

Resten af lørdagen stod på højt humør, socialt sammenhold og god stemning.


Luk