Menu

Thomas Wulsten er ny træner for U19 Liga 3

image Foto: Birte Pedersen
Af HIF Kommunikation
17. januar 2023 kl. 18:23

UNGDOM - HIF har indgået en aftale med 25-årige Thomas Wulsten, der bliver ny træner for drengene på U19 Liga 3.

Det oplyser sportschef Alex Nørlund.

- Thomas er en vigtig brik i det her spil, hvor vi gerne vil blive endnu skarpere i talentudviklingen. Nu har vi tre trænere omkring U19-holdet og dermed ekstremt gode muligheder for at arbejde helt i dybden med den enkelte spiller i forhold til fodboldfærdigheder men også menneskeligt, siger Alex Nørlund, og understreger, at det setup formentlig er den bedste bemanding nogensinde for klubbens ældste ungdomshold.

- Samtidig vil flere af spillerne på årgangen få mulighed for at træne med danmarksserietruppen om mandagen, så vi kan tilbyde tre ugentlige træninger på højt niveau, siger Alex Nørlund.

Thomas Wulsten får assistance af en bundrutineret mand i Jens Peter Jacobsen, som Thomas i øvrigt selv har haft som træner, da han spillede U15 for ti år siden.

Han flyttede fra Horsens til Hedensted med sine forældre i 1999, og bortset fra en afstikker til Aarhus og studielivet deroppe, har han boet hele sit liv i byen, hvor han også har spillet kampe for seniorernes tredjehold i serie 3 for nylig.

- Jeg vil betegne mig selv som en ægte Hedensted-knægt. Sådan føler jeg mig i hvert fald, og jeg glæder mig helt vildt til nu at prøve kræfter med trænergerningen for ét af byens hold, siger Thomas Wulsten.

- Og så er det jo bare en kæmpe ekstra bonus, at jeg kommer til at arbejde sammen med Jens Peter, for vi har en masse gode minder sammen, vi skal have genopfrisket. Jeg er glad for at have ham at læne mig op ad.

Thomas Wulsten arbejder til daglig som støtteperson for en elev på Hedensted Skole, og så har han et enkelt semester på læreruddannelsen og et mentorkursus bag sig, ligesom han har arbejdet på et bosted for autister.

- Jeg er vant til at arbejde med mennesker i alle mulige forskellige situationer, og det er trods alt ikke så lang tid siden, at jeg selv var de der 18-19 år. Jeg kan sætte mig i deres sted, og jeg glæder mig til alle de snakke, vi skal have sammen om både fodbolden og alt det, der rører sig i en ung mands liv uden for banen.

HIF ønsker Thomas Wulsten velkommen i klubben!

Luk