Menu

Mikkel Vilhelmsen er tilbage i den grønne trøje

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
05. august 2016 kl. 23:13

SENIOR - 24-årige Mikkel Vilhelmsen er tilbage i den grønne trøje, hvor han glæder sig til at tørne ud for HIF og blive prøvet af på et højere niveau, end han er vant til.

Vilhelmsen spillede i Hedensted, fra han var 11 år og til han skadede sit ene knæ som 17-årig. Ind imellem spillede han en halv sæson for AC Horsens.

Han begyndte sin karriere som tre-årig i Hornsyld. Gennem årene har han været forbi Hedensted, AC Horsens og Barrit. Senest har han spillet serie 2 tilbage i Hornsyld, hvor hans træner Johan Byrial Hansen har brugt ham på varierende positioner.

- Det har været alt fra back over kanterne til den centrale midtbane og angrebet. Nu kommer jeg så til Hedensted, hvor jeg glæder mig til at blive testet på et højere niveau. Jeg skifter, fordi jeg kan mærke, at jeg trænger til at prøve noget nyt, siger Mikkel Vilhelmsen, som for nogle sæsoner siden prøvetrænede i klubben men valgte at blive i Hornsyld.

LÆS OGSÅ: HIF ubesejret i fire træningskampe i streg - lørdag bliver det alvor

- Jeg spiller i HIF som ungdomsspiller, så jeg kender en del folk i og omkring klubben allerede. Derfor ved jeg, at der er folk her, som virkelig brænder for fodbolden. Jeg forventer en sæson, hvor jeg personligt først og fremmest skal vænne mig til et højt tempo, og jeg tror på, at vi har så stærkt et hold, at vi kan blande os i toppen, siger den 24-årige nyslåede HIF-spiller til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Mirsad vil være HIF's nye målmaskine

Førsteholdet tager hul på sæsonen ude mod Christiansbjerg imorgen kl. 13.

Luk