Menu

Mirsad vil være HIF's nye målmaskine

image Mirsad Suljic er skiftet fra Horsens Freja, hvor han bl.a. har spillet i jyllandsserien. Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
05. august 2016 kl. 23:50

SENIOR - HIF's førstehold har foreløbig fået to nye spillere i truppen i løbet af sommerferien.

Foruden Mikkel Vilhelmsen er 20-årige Mirsad Suljic ny i klubben. Han er skiftet fra Horsens Freja, hvor han har spillet serie 1 og jyllandsserie.

Mirsad begyndte først at spille klubfodbold som 12-årig, da han meldte sig ind i Bredballe IF.

- Før det havde jeg spillet masser af fodbold med vennerne, og de fleste frikvarterer blev også brugt på fodbold. Men jeg startede sent i klubregi, siger Mirsad Suljic til hedenstedif.dk.

Efter Bredballe gik turen til Vejle Boldklub og AC Horsens i ungdomsårene, mens han som seniorspiller har været forbi Odders 2. division og altså senest Horsens Frejas jyllandsserie.

LÆS OGSÅ: Mikkel Vilhelmsen er tilbage i den grønne trøje

Mirsad har mest optrådt som angriber, men han kan også bruges på kanten. Han har en veludviklet teknisk snilde, og hans spidskompetencer ligger i mand-mod-mand-situationerne.

- Jeg tør godt kalde mig selv for målfarlig. Når jeg sætter speed på, er der ikke mange i jyllandsserien, der kan følge med. Det kommer til at gøre ondt på vores kommende modstandere, siger Mirsad Suljic, der scorede det ene af HIF's tre mål i sejren over Brædstrup forleden.

LÆS OGSÅ: HIF ubesejret i fire træningskamp i streg - lørdag bliver det alvor

Han skifter til Hedensted, som netop er kendt for at spille hurtig og flot fodbold.

- Jeg er sikker på, at de mange dygtige spillere i Hedensted kan gøre mig bedre og endnu skarpere foran målet. Jeg har haft nogle gode snakke med Alex Nørlund (førsteholdstræner, red.), og jeg føler mig sikker på, at jeg har truffet det rigtige valg ved at skifte til HIF. Jeg glæder mig til at komme i gang med en spændende sæson, lyder det fra Mirsad Suljic.

Hedensted er i pulje med Horsens Freja, så Mirsad kommer til at stå over for sine tidligere holdkammerater 11. september og 29. oktober.

Luk