Menu

Kredsvindere igen

Af Palle Herløv
02. juni 2006 kl. 08:00

Efter oprykningen og kredsmesterskabet er på plads melder spørgsmålet om HIF overhovedet har noget at spille for resten af sæsonen? Men ifølge spillerne er der masser at spille for endnu, holdet vil naturligvis gerne vinde VAF's 2 priser (mest scorende serie hold + topscorer) derudover har holdet chancen for at tangere sidste efterårs flotte pointhøst (31 point), for slet ikke at tale om Jysk Mesterskab så der er masser at spille for endnu for "De grønne".

 

Dagens modstander er absolut et bedre hold end stillingen fortæller, i forårets kamp havde HIF store problemer med HFK og gik til pausen bagud 2-1. HIF vandt dog kampen men spillerne blev efter kampen enige om at de skulle være mere end glade for de 3 point. HFK ligger midt i rækken og bør have sikret sig endnu en sæson i serie 2, holdet består hovedsageligt af unge spillere som på sigt skal kunne gøre sig på SønderjyskEs superligahold. HFK har bla. slået Starup 2-0 her i efteråret så det er absolut et stærkt manskab der i dag besøger mosen.

 

Hjemmeholdet skuffede lidt i kampen mod FC Hedensted og fik vel ikke for alvor vist den klasseforskel der pt. er på de 2 hold. Det kan der naturligvis være mange grunde til, men ingen tvivl om at holdet i dag gerne vil give tilskuerne en god kamp. Jesper Bechmann har sat en slutspurt ind i forsøget på at hente Bjarne Kristoffersen på VAF's topscorerliste, men ingen tvivl om at de 2 angriberer begge er ligeglade med hvem der vinder prisen, så længe den bliver i HIF.

 

Dagens opgave må dog først og fremmest være at få de 3 point og dernæst at underholde de fremmødte tilskuere.

 

I dagens anden kamp i Mosen spiller Hedensteds serie 5-hold lokalopgør mod Daugård IF. Serie 5-holdet har haft en meget flot sæson og ligger p.t. til at blive i serie 5 efter at holdet startede året i serie 6.

Luk