Menu

HIF FodboldPlus - fra første hold til førstehold

Af Michael Vagtholm Kristensen
14. februar 2016 kl. 15:21

BØRN OG UNGDOM - Hedensted IF lancerer som tidligere meldt ud et helt nyt træningstilbud til alle klubbens børne- og ungdomsspillere. Det får navnet "HIF FodboldPlus".

Her vil der på ekstra træningsdage blive rig mulighed for at vejlede den enkelte spiller. Det er talentudvikling for alle medlemmer i klubben.

Ungdomsspillerne fra U10 til U16 starter op med en ekstra ugentlig træningsdag, hvor alle årgange træner på samme tid i de samme øvelser og på det samme område. Ungdomskonsulent Kasper Adelfred og børnekonsulent Kasper Andersen står i spidsen for et veluddannet trænerteam bestående af tidligere og nuværende trænere krydret med nogle af klubbens jyllandsseriespillere.

Træningen bliver udelukkende af teknisk karakter med rod i HIF's Den Grønne Tråd og DBU's Den Røde Tråd. Der vil i løbet af sæsonen blive sat fokus på enkeltområder, hvor gæstetrænere kommer og underviser i eksempelvis afslutninger, hovedstød etc.

Med HIF FodboldPlus-træningen får klubben en platform, hvor både spillere og trænere lærer hinanden bedre at kende på tværs af årgangene samt en direkte interesselinje mellem ungdomsafdelingen og seniorafdelingen. Og ikke mindst børne- og ungdomsspillerne og jyllandsseriespillerne.

I børneafdelingen, der starter senere end ungdom, vil HIF FodboldPlus bestå af temadage med en kombination af leg og læring. I U17 til U19 er de unge talenter allerede i gang med fællestræning med førsteholdstruppen.

I HIF’s talentfulde pigeafdeling er klubben i gang med nogle nye tiltag, hvor også FodboldPlus kan blive en del af træningen i løbet af året.

Nyt udstyr indkøbt til FodboldPlus
Foruden at være medlem i HIF er der ingen deltagerbegrænsning til FodboldPlus. Hverken i forhold til antal eller fodboldmæssige evner. Derfor ved klubben heller ikke, hvor mange der vil deltage i FodboldPlus-træningen, men der indkøbes 100 nye bolde specifikt til FodboldPlus, og man kan jo være to om en bold i mange øvelser.

FodboldPlus får generelt sine egne materialer understøttet af bl.a. firmaet Eltronic i Hedensted, der allerede har tegnet det første store sponsorat på FodboldPlus.

Det bliver et fantastisk syn, når - måske - 150 HIF-spillere i forskellige aldre mødes for at blive bedre fodboldspillere i den første uge af april.

Med venlig hilsen,
Bestyrelsen

Yderligere kontakt: Michael Vagtholm Christensen, tlf. 40 34 34 18

Luk