Menu

U14 Drenge Vest 2: I kvartfinalen i DBU Jyllands pokalturnering

image
Ronny Gam Sørensen, træner
28. april 2016 kl. 11:43

UNGDOM - 27. april skulle der spilles ottendedelsfinaler i DBU Jyllands pokalturnering.

Dagens modstander var AC Horsens, der til dagligt spiller i Vest1.

- Vi var selvfølgelig underdogs, men vi var indstillet på at give alt, hvad vi havde i os, siger træner Ronny Gam Sørensen.

- Vi lagde et godt højt pres på AC Horsens fra start, og det gav pote efter få minutter, hvor vi spillede os frem til en god chance, men desværre ville bolden ikke i kassen. Vi forsatte vores presspil, og efter fint opspil slog Jacob T. Pedersen til, og så stod der 1-0 til de grønne fra Hedensted IF. Desværre holdt føringen ikke så længe. AC Horsens udlignede efter et hjørnespark, hvor vi ikke fulgte med vores markering. Der kom ikke yderligere scoringer i 1. halvleg, der altså endte 1-1. Et resultat AC Horsens kunne være mest tilfreds med, da vi klart havde overtaget med flest chancer og mest direkte spil, udtaler træner Ronny Gam Sørensen.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage med enkelte chancer i begge ender, dog uden at nogle af dem blev rigtigt farlige. Kampen endte derfor 1-1.

Straffesparkskonkurrence
Ved uafgjort efter ordinær spilletid skulle der ikke spilles forlænget spilletid, men i stedet skulle kampen afgøres ved straffespark – 5 spark til hvert hold.

Hedensted IF’s målmand Casper Andersen lagde godt ud og reddede det første spark fra AC Horsens. Første skytte for Hedensted IF var Mikkel Rasmussen, men desværre reddede AC Horsens’ målmand sparket. Casper Andersen var klar på pletten igen og snuppede også det næste spark fra AC Horsens. Næste skytte for Hedensted IF var Jacob T. Pedersen, der sikkert scorede til 2-1. AC Horsens´s næste skytte scorede også sikkert til 2-2.

Mads Dal Møller var næste skytte for Hedensted IF – sikker scoring til 3-2. AC Horsens´ næste mand brændte også på en stærk spillende Casper Andersen. Så lå det i hænderne på Laurits Abildtrup om vi skulle slå AC Horsens ud af pokalen. Stille og roligt lagde han bolden på pletten og bankede den sikkert i nettet. Sejr til de grønne fra Hedensted IF på 4-2 og det andet Vest1 hold Hedensted IF sender ud af pokalturneringen på vej til kvartfinalen.

- Jeg vil godt rose alle spilleres indsats i dag, hvor vi beviste, at hvis vi vil, så kan vi spille op med de bedste. Nu må vi spændt vente på, hvem vi trækker i kvartfinalen, siger Ronny Gam Sørensen.

- Ud over ros til spillerne vil jeg også godt benytte lejligheden til at sige tak til alle, der bakkede os op på stadion i dag – en dag drengene sent vil glemme. Nu skal vi bare følge op på de gode takter fra dagens kamp i den kommende weekend, hvor FC Horsens venter i turneringen, slutter en mere end tilfreds træner Ronny Gam Sørensen.

Luk