Menu

U15 Piger: Sæsonpremiere med en fortjent 2-0-sejr

Af Jens Brian Horsted
13. april 2016 kl. 14:41

BØRN OG UNGDOM - Det var med stor spænding, at holdet gik ind til den første turneringskamp efter oprykningen til den bedste række i U15 Piger, men heldigvis høstede vi frugterne af de mange træningstimer i de kolde vintermåneder med en solid og velfortjent sejr.

Omstillingen fra de gode kunststofbaner til en ujævn og tung græsbane, var ikke helt let, og i starten af kampen fik vi ikke spillet til at flyde som vi gerne ville, ligesom vi havde svært ved at sætte os igennem i nærkampene.  I det 22. minut laver vi dog en hurtig omstilling på et indkast, hvor Katrine i flot sammenspil med Lauenstein får lagt bolden til rette for Josefine som resolut banker bolden i op i nettaget til en 1-0 føring.

Efter målet sætter vi os mere på kampen og får bedre styr på pasningsspillet og får skabt flere hurtige omstillinger som resulterer i flere frispark tæt på mål.

Lige inden pausen sparker Schioldan en rigtigt godt frispark, som Silkeborgs målmand fint parerer, men Mulle er hurtigt over riposten og scorer sikkert til 2-0.

I 2. halvleg fortsætter vi med at kontrollere spillet, dog må Astrid en enkelt gang diske op med en god redning på stregen for at undgå en reducering, ligesom vi har flere gode afslutninger som desværre ikke resultere i flere scoringer.

Efter en lidt rodet start på kampen, fik vi styr på spillet og beviste at vi både fysisk og spillemæssigt kan begå os i den bedste række, så årets første turneringskamp er godkendt.