Menu

Et tilbageblik på "Pigernes dag"

Af Ricky Nørlem Jensen
23. august 2016 kl. 10:29

BØRN - Lørdag 18. juni havde vi i pigeafdelingen vores første afholdelse af ”Pigernes dag” for U12 til U15.

Dagen blev brugt til fællestræning for pigerne i U12 til U13 samt kampe for vores to U15-hold. De spillede bl.a. en JM-kvalifikationskamp.

Pigerne fortæller selv om oplevelsen:

Sara Mølgaard (U12):
- Dagen startede, da vi klokken lidt over ni mødtes i Mosen. Vi bevægede os stille op på træningsbanen, da klokken nærmede sig 9.30. Så startede dagens træning, hvor vi arbejdede mest med pasninger men også lidt med cuts.
- Efter halvanden times fed og sjov træning gik vi fælles ned i omklædningsrummet og gik i bad. Efter badet havde nogle forældre sørget for et lækkert frokostbord til os - rigtig dejligt!
- Klokken 12 startede U15-pigernes kamp. De skulle møde Lyseng. En spændende kamp endte 1-1. Det var sjovt med så mange tilskuere, der kunne heppe på de større piger.
- Efter at have set pigerne spille, gik vi op oven på, hvor der stod frugt og kage til os. Efter at have spist en masse kage (og lidt frugt) skulle vi ned og heppe på andetholdet, som skulle spille jysk mesterskabs-kamp, hvor de desværre tabte 2-0.
- Alt i alt var dagen super hyggelig og mega sjov. Jeg håber, at der kommer flere af de dage.

Freja Olsen (U13):
- Til pigernes afslutning synes jeg, det var godt, at vi skulle se de andre piger spille kamp, og at vi selv skulle træne lidt. Vi havde det rigtig sjovt, og vi hyggede os.
- Frokosten kunne måske havde været lidt mere spændende efter min smag. Jeg synes, det var en god og anderledes afslutning, som man godt kunne lave en anden gang.

Kirstine B. Jensen (U13):
- Til vores afslutning var det rigtig sjovt, fordi, at vi var så mange og med en masse godt humør.
- Dagen var rigtig godt planlagt med kampene, spisning og den tid, som der var lagt af til tingene, og ellers var det rigtig god træning, hvor vi lærte en masse.
- Det var mega hyggeligt, dejligt og jeg lærte en masse.

 

Luk