Menu

210 hold dystede i stort fodboldstævne i Hedensted

image
22. februar 2017 kl. 23:30

 

210 hold dystede i stort fodboldstævne i Hedensted

Hedensted IF kan se tilbage på en god weekend med Middelfart Sparekasse Indoor Cup 2017. Klubben forventer at gentage stævnet næste år.

Med 210 hold geografisk fordelt fra Hadsten i nord, Esbjerg i vest, Odense i øst og Sønderborg i syd var Hedensted IF’s indendørsstævne Middelfart Sparekasse Indoor Cup 2017 et trækplaster for mange klubber.

Hele weekenden den 4. og 5. februar blev der spillet masser af fodbold i Hedensted Centret. Både drenge og piger fra U6 til U13 dystede i både A, B, og C-rækker.


- Hele stævnet blev afviklet i en god stemning. Der var fair-play, entusiasme fra forældre og trænere og god holdånd, fortæller Monika Nielsen fra HIF’s stævneudvalg.

I alle årgange til og med U9 var der pokaler til alle spillere på alle deltagende hold, mens der fra U10 og op var pokaler til finaleholdene.

Med 210 tilmeldte hold forventer klubben også at lave overskud på stævnet. Overskuddet kommer fodboldklubbens medlemmer til gode, da der skal indkøbes diverse udstyr til bl.a. børneafdelingen


- Ud over en stor tak til alle de frivillige for deres indsats, skal der også lyde en stor tak til vores sponsorer - Middelfart Sparekasse, Sunset Boulevard, Hedensted/Hornsyld Fysioterapi & Træning, Ejvind Laursen & 24 Sportspræmier og Emblemer, siger Monika Nielsen.

Klubben forventer at gentage stævnet næste år. Inden da er der udendørs stævne at se frem til, når HIF den 21. maj holder Middelfart Sparekasse Cup.

Luk