Lav sol over Aarhus over sejr på 3-0 til U14-pigerne

image
Af Inge Alsted Andersen
08. maj 2018 kl. 15:10

UNGDOM - U14-pigerne har fået en okay start på foråret med to sejre og et nederlag.

Sidste kamp blev til en 15-0 sejr over FC Silkeborg, men fredagens kamp mod HEI/VSK regnede vi med ville blive noget sværere, da modstanderen også kun havde tabt en enkelt kamp og vundet resten.

Pigerne har haft en tendens til at være for ”pæne” på banen, men allerede efter 2 minutter gav dommeren en henstilling til en af pigerne for at rive modstanderen i trøjen.

Set med grønne briller havde dommeren en tendens til at være lidt for meget med hjemmeholdet og marginalerne synes at være på hjemmeholdets side i starten af kampen.

Gang på gang blev lavet små frispark på vores spillere som ikke blev dømt, men pigerne blev ved med at presse på og lod sig ikke slå ud af der ikke blev dømt til deres fordel. Der var utrolig mange nærkampe og kampen bølgede frem og tilbage.

HEI/VSK var bestemt også farlige med et par hurtige spillere i angrebet. Forsvaret fik dog gang på gang skærmet godt af. Selv om modstanderen fik lagt et pres højt oppe på banen fik pigerne spillet sig ud af problemerne.l blive straffet af vores hurtige spillere, og første scoring kom da også efter stikning til Emma, som løb fra modstanderne. 0-1 til Hedensted!

Hedensteds overtag fortsatte og endelig gav presset et hjørne. Her kniber det så lidt med hukommelsen - var det direkte på hjørne eller blev den spillet ud igen. Lige meget - Mølgaard knaldede til bolden som mellem venner og fjender gik ind uden chance for keeperen. 0-2 til Hedensted.

HEI/VSK gav dog ikke så let op og kom også til chancer sidst i halvlegen, men vores keeper og forsvar fik i fællesskab afværget hver gang.

I anden halvleg pressede HEI/VSK godt på, men det gav Hedensted muligheden for nogle farlige angreb fra kanterne. Det blev dog kun lige-ved-og-næsten.

Der blev tacklet godt igennem og en infight mellem Malou og en modstander gav noget overraskende et gult kort til Malou men heldigvis også til modstanderen.

Pigerne blev trods det hårde spil ved med at tro på det og Sille (fra U13 pigerne) fik prikket bolden ind til 0-3 til Hedensted med et par minutter tilbage af kampen.

Super flot spillet af pigerne, som leverede varen mod en stærk modstander.

Lidt sjovt at Hedensted-forældrene synes HEI/VSK spillede hårdt, og vi så bagefter kunne høre den anden lejr sige, at Hedensted spillede hårdt.

HEI/VSK var dog meget fair i deres bedømmelse af kampen og skrev på deres Facebook side, at "...de grønne fra Hedensted IF var de bedste i aften og vandt sikkert og fortjent med 3-0."