image
Af Ronny Gam Sørensen
29. maj 2018 kl. 00:57
3 sejre mod Billund IF indenfor samme uge

Torsdag den 24. maj skulle vores 8 mands C-række hold møde Billund IF på hjemmebane. Efter 26 minutter bragte Lasse Petz Rasmussen Hedensted på 1-0 og blot 2 minutter senere var Oscar Faber Edvardsen på pletten - 2-0 til Hedensted. Glæden varede dog kort, da Billund minuttet efter reducerede til stillingen 2-1, hvilket også var stillingen ved halvleg. I anden halvleg bølgede kampen frem og tilbage, men i sidste minut var Lasse Petz Rasmussen på pletten igen og 3-1 til Hedensted. Billund reducerede straks efter til 3-2, men de grønne holdt skansen og trak en fortjent sejr hjem på 3-2. Kampens spiller blev Lasse Petz Rasmussen. I skrivende stund ligger vi nr. 5.

Lørdag den 26. maj skulle Liga 4 også møde Billund IF på hjemmebane. Efter en flot sejr i forrige kamp mod Vinding SF skulle drengene følge op på de gode takter. Allerede fra start var vi dominerende og kom frem til rigtig gode chancer, hvoraf et par stykker burde have givet mål. Et minut før halvleg gav det hårde slid pote, og Emil Wiedling Gravesen satte bolden sikkert ind til 1-0, som også var stillingen ved halvleg. Vi startede godt efter pausen og havde gode chancer, som med lidt mere kølighed kunne have givet mål. Vores keeper havde gennem kampen haft mange gode indgreb, men i 47. minut havde Billund et skud udefra, og ligesom for Karius i Liverpool så det ud, som om vores keeper havde lidt sæbe på handskerne og så var stillingen 1-1. 7 minutter før tid fik Billund et gult kort, men alligevel syntes deres træner, at de skulle have 3 point med hjem, og de pressede derfor på. Vi svarede igen på en omstilling i sidste minut, hvor det endte med, at vi fik slået et indlæg, der havnede for fødderne af Malick Laudage Kristensen, som resolut hamrede bolden i kassen til slutresultat 2-1 til Hedensted. Kampens spiller blev Malick Laudage Kristensen. I skrivende stund ligger vi nummer 2.

Søndag den 27. maj skulle Liga 1 forsøge at gøre de 2 andre hold kunsten efter og igen var modstanderen Billund IF. Denne gang blev kampen dog afviklet i Billund. Billund havde vi godt styr på i første kamp, men retur kampe efter en sikker sejr i første kamp kan være farlige. Det viste sig dog hurtigt, at vi var det bedste hold på dagen. Vi kom hurtigt frem til chancer, som vi burde have sparket ind, men det var dagen, hvor vi havde masser af chancer men kun få mål. Efter 8 minutter fik vi hjørnespark, og Mohammed Kazemi gik ud for at sparke det. Bolden gik direkte i mål og 1-0 til Hedensted – det er ikke hver dag vi scorer direkte på et hjørnespark. Herefter havde vi et hav af chancer, som vi brændte, så resultat ved pausen var stadig 1-0. Efter pausen kom vi lidt sløjt ud og begyndte at trække os lidt i duellerne og overlade initiativet til Billund. Som underdog lugtede Billund blod, og det gav bonus 5 minutter inde i anden halvleg, hvor de udlignede til 1-1. Overraskelsen lurende men heldigvis fik vi atter snuden i sporet og fik styr på defensiven. Herefter var det kun et spørgsmål om, hvornår vi fik scoret det næste mål. I 43. minut lykkedes det Kasper Jensen at komme fri efter flot gennemspil på kanten, og han hamrede sikkert bolden i mål til slutresultat 2-1 til Hedensted. Kampens spiller blev Benjamin Hansen.

Liga 1 holdet er i fornemt selskab i turneringen, hvor de bl.a. er i pulje med FC Midtjylland, VB, AC Horsens og Viborg. Drengene har i forårssæsonen udvist en enorm vilje, hvilket har medført, at holdet ligger på en meget flot og fortjent 3. plads i puljen i skrivende stund - blot 1 point efter AC Horsens på 2. pladsen.

Lørdag den 2. juni kl. 12.00 spilles næste kamp, som er et returopgør mod VB – kampen afvikles på Hedensted Stadion. Den første kamp endte fortjent 3-0 til de grønne, så VB vil helt sikkert forsøge at revanchere det nederlag – vores drenge vil dog give alt, hvad de har, for at det ikke skal lykkes.