Menu

Middelfart Sparekasse Indoor Cup

image Middelfart Sparekasse er igen hovedsponsor på stævne
Monika Nielsen
28. september 2019 kl. 15:43

"Så er Stævneudvalget trukket i arbejdstøjet og er startet planlægningen af Hedensted Idrætsforenings store indendørsstævne i 2020. 

Middelfart Sparekasse er igen hovedsponsor på stævnet, og vi kan derfor genbruge det gode og kendte navn, så stævnet igen hedder "Middelfart Sparekasse Indoor Cup" 

Stævnet afholdes fredag den 31. januar, lørdag den 1. februar og søndag den 2. februar 2020, og er for hhv. U6 - U13 Drenge. Vores pigehold er dog meget velkommen til at melde sig til stævnet i årgangen under deres egen årgang.

Vi håber igen på et stort antal deltagere, og om vi kan tangere sidste års rekord med 227 tilmeldte hold, må tiden vise. Så HIF hold - skynd jer at få meldt til, for det plejer at gå rimelig stærkt 🙂

Vi har de tidligere år haft stor opbakning i form af hjælp til stævnet, både fra forældre og ungdomsspillere, og det håber vi selvfølgelig vil gentage sig i 2020. Så reserver allerede nu weekenden til at give en hånd med, hvad enten det er som kampleder, ved dommerbordet eller ved tombolaen. Vi sætter stor pris på jeres hjælp, for uden jer kan vi ikke afholde så store stævner.

Tilmelding til stævnet foregår på www.staevner.dk på følgende link, https://staevner.dk/T15684/middelfart-sparekasse-indoor-cup-2020

Programmet kan findes her.

Spørgsmål vedrørende stævnet kan rettes mod Monika Nielsen (U13 Drenge), eller ved at skrive til hif.staevner@gmail.com.

VI SES i 2020😀

Luk