Menu

U19: Uafgjort mod Bredballe med markspiller på mål

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af HIF Kommunikation
06. juni 2022 kl. 19:14

U19 - Hedensteds U19 Liga 1-hold fik uafgjort i kampen mod Bredballe.

Kampen endte 3-3 på scoringer af Frederik Andersen og Nicklas Dupont.

Cheftræner Jimmi Nielsen sætter ord på kampen her:

Vi mødte op med den rigtige selvforståelse og den kalkulerede konsekvens af vores spillestil. Vi vil blive bedre på bolden og har sekundær fokus på den defensive del, hvilket i min verden er den direkte årsag til, at drengene ikke får tre points med hjem. Det er et ansvar, jeg tager på mig, men vi kan ikke blive gode til alt på tre-fire måneder, så vi må prioritere.

Det blev dog ikke lettere af, at vores målmand måtte udgå med en hovedskade efter 19 minutter, så vi havde en markspiller på mål resten af kampen. En naturlig markant svagere defensiv end udgangspunktet. Leo, der vikarierede på kassen, gjorde det dog fortræffeligt - ikke noget at sætte en finger på dér.

Kampen - isoleret set - er jeg meget tilfreds med, om end der manglede lidt energi og parathed i nogle faser defensivt, men igen, det er ikke der fokus er, så drengene er lovligt undskyldt.

Når vi derimod har kuglen, skal katten være hjemme, for ellers bliver det bøvlet for vores modstandere, og spillet ser ret godt ud. Når der tillige er spillere fra truppen (hele U19), som tilskuere, der bagefter kommenterer på de fine sammensatte ting og udtrykker at "nu begynder vi rigtig at kunne se, hvordan vi skal spille", så er det sgu fedt både for drengene men også for udviklingen generelt.

Kampens forløb bliver egentlig, som vi gerne vil have det, scorer flotte mål og får sat nogle gode ting sammen i 1. og 2. fase af opbygningsspillet og føler fin kontrol.

Men som med alle andre kampe, så er der to hold på banen, og vi må bare anerkende vores modstanderes evne til at være konsekvente, når chancen byder sig.

Igen kommer vi tidligt foran og bruger en masse energi på at udbygge føringen i stedet for at forsvare den. Det kostede igen, og derfra måtte vi jagte Bredballes udligning og føringer undervejs.

Vi var igen tro imod tingene/konceptet, arbejdede ihærdigt og skaffede et fortjent point, om end Bøje kunne have afgjort tingene til vores fordel helt til slut, men en vågen forsvarsspiller fik tacklet bolden ud af farezonen, således det forblev ved pointdeling.

Det ligner nu, at vi kan skaffe os en fornuftig placering i rækken, hvis vi slutter sæsonen ordentligt af, hvilket vil være helt fantastisk med tanke på U19's udvikling, hvor man nærmest er gået fra Liga 3 til Liga 1 på bare halvanden sæson. Det er klasse og stor ros til tidligere trænere og spillere samt nuværende aktører for den flotte progression.

Vi arbejder hårdt videre på at blive bedre på alle områder, og vi er bevidste om, at det er begrænset, hvor meget de unge mennesker kan konsumere af input på så kort tid. Lidt har også ret.

Én ting er sikker: Vi er musen, den lille i selskabet, men vi vil godt drille de andre lidt.

U19 Liga 1-holdets næste kamp er ude mod Herning Fremad tirsdag 7. juni kl. 19.

Luk