Menu

U19: Uafgjort testkamp blev en 'hovsa-oplevelse' for træneren

image Foto: Jimmi Nielsen
Af HIF Kommunikation
02. august 2022 kl. 09:41

UNGDOM - Hedensteds U19-drenge mødte Brabrand i en testkamp mandag aften. Kampen endte 1-1.

Cheftræner Jimmi Nielsen sætter ord på kampen her:

Sikke en hovsa-oplevelse! Hold da op, hvor er jeg stolt af drengene! Alle de ting, vi øver os på, så rigtig fint ud i dag. Det' til trods for et nyt system og igen med 20 spillere afsted.

Dog stadig samme elementære udgangspunkt som hver gang vi spiller: Vi vil kontrollere kampen, spille med stor dynamik, aggressivitet og være mest på kuglen.

Vi møder altså et på papiret megastærkt hold, der har flere oplevelser med 2. divisionstræning, og som var marginaler fra at spille om jysk mesterskab i foråret.

Drengene løftede sig enormt i forhold til lørdagens test. Alt var bedre. Nærmest skræmmende godt. Forsvarsspillet var af en helt anden kaliber end i lørdags. Possessiondelen var så stærk, at jeg nærmest var målløs. Så lækker fodbold drengene spillede i store perioder og med rigtig megen dynamik.

Eneste lille hage var udnyttelse af vores chancer, og når vi bliver skarpere her, samtidig med at vi bliver stabile, så bliver det helt fantastisk.

Danner dagens indsats præcedens for sæsonen, så spiller vi helt klart med i toppen. Også selv om vi bruger en del 2005'ere og 2006'ere. Vores trup ser meget bred ud på trods af uprøvede spillere. Jeg tror på dem. De kan jo godt!

U19-drengenes næste og sidste testkamp spilles allerede onsdag hjemme imod Gauerslund, som også er et Liga 1-hold. Så er der træning torsdag, inden det går løs lørdag ude mod Brabrand lørdag kl. 10.30.

Luk