Menu

HIF måtte nøjes med andenpladsen til fodboldgalla

Af Palle Herløv
13. november 2012 kl. 08:00

KØBENHAVN - Skuffelsen lyste ud af Hedensted IF's formand Henrik Lundsgaard Nielsen og næstformand Per Holm i Cirkusbygningen i København, da prisen som landets bedste breddeklub mandag aften gik til Hvidovre IF.

- Når man er nomineret og er taget hele den lange vej til København, sætter man naturligvis også næsen op efter at vinde prisen, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen til Horsens Folkeblad / Vejle Amts Folkeblad, der havde en reporter med til festen.

- Vi er stolte over, at vi er nomineret som den eneste af de jyske fodboldklubber, og der var folk, der mente, at vi ikke kunne vinde, fordi det var en jysk klub, Kolding Boldklub, der vandt prisen sidste år. Vi fik dog at vide, at det ikke var årsagen. Jeg tror, Hvidovre IF fik prisen, fordi de havde lavet et stort arbejde for integrationen. De havde lavet et flot stykke struktureret arbejde for indvandrere.

- Vi fik en god snak med de andre nominerede, og det var inspirerende. Der var dog ikke nogen konkrete ideer, som vi kan tage med os hjem, sagde Hedensted-formanden.

- Det var en stor oplevelse at deltage i denne storslåede fest. Det var en uforglemmelig aften, men vi havde nu alligevel håbet, at prisen var gået til HIF, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen.

Til klubbens hjemmeside siger han følgende:
- Vi kan være meget stolte over denne nominering. Vi bliver nævnt i hele fodbold-Danmark og vi er blevet valgt som "Årets klub" i DBU Jylland blandt mere end 1700 klubber, så der skal lyde et stort tillykke til alle klubbens medlemmer.

Tak til alle frivillige, trænere, ledere, forældre, sponsorer m.m. for jeres opbakning til klubben. Jeres store indsats gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med at udvikle klubben og fastholde vores medlemmer.

Luk