Menu

Isabella-Fonden giver 20.000 kr. til HIF

Af Palle Herløv
22. juni 2012 kl. 08:00

KLUBNYT - Isabella-Fonden fra Vejle har netop givet 20.000 kr. til Hedensted Idrætsforening til støtte for klubbens ungdomsarbejde.

HIF's formand Henrik Lundsgaard Nielsen fik torsdag overrakt pengene på et gavekort fra Isabella-Fondens formand Carsten Dyg, der fortæller, at valget faldt på Hedensted Idrætsforening, da man ønsker at støtte friluftslivet i kommunen.

- Vi har medarbejdere, der er bosat i kommunen og virksomhedens grundlægger Søren Odgaard har rødder i byen. Så da fonden har til formål at være til gavn for virksomhedens nuværende og tidligere ansatte samt efterkommere af Søren Odgaard, var valget oplagt, forklarer Carsten Dyg.

Isabella-Fonden blev grundlagt tilbage i 1970’erne af Anna- og Søren Odgaard og står i dag som ejer af Vejle-virksomheden Isabella Fortelte. Det var Søren Odgaard, der startede forteltefabrikken tilbage i 1957 og i dag er den Europas største af slagsen. Søren døde selv i 2005, men fonden lever naturligvis videre og fortsætter med hvert år at uddele fem portioner af 20.000 kr. til gavn for camping- og friluftslivet.

- På det seneste er vi begyndt også at donere penge til boldklubber og spejderforeninger, da deres aktiviteter jo også hører ind under friluftslivet, siger Carsten Dyg.

Søren Odgaard boede i øvrigt i en årrække på gården Rindbæklund, som i dag fungerer som klubhus for Hedensted Goldklub.

Luk