Menu

TV2 filmer i Mosen på lørdag

Af Palle Herløv
30. oktober 2012 kl. 08:00

KLUBNYT - Drop dine nuværende planer på lørdag og tag en tur i Mosen i stedet. Her kommer til at være livlig aktivitet med masser af ting på programmet, som du næppe vil gå glip af.

For det første kommer TV2 på besøg og laver et indslag om klubbens nominering i kategorien "Årets breddeklub" til DBU's store fodboldgalla i Cirkusbygningen, København. Selve showet finder sted og optages den 12. november og sendes forskudt fredag den 16. november kl. 20.00, hvor man altså bl.a. vil kunne se indslaget fra på lørdag.

Lørdag er også dagen, hvor der afholdes KUV-stævne med ungdomshold fra FC Nordsjælland, FC Midtjylland, Brøndby IF, FC København og en række udenlandske klubber. I alt ca. 400 spillere fra ind- og udland, der overnatter på Stjernevejsskolen.

Danmarksserieholdet spiller årets sidste turneringskamp, når Marstal/Rise kommer på besøg. Foruden holdets spillere og trænerstab er det bebudet, at cirka 100 mennesker i to busser tager med til kampen, hvor dagens kampsponsor er Anders Andersen Rengøring. Virksomhedens direktør Palle Brosbøl kommer selv fra Marstal.

Vi håber, at rigtig mange har mulighed for at møde op, så vi kan vise klubben frem fra dens bedste side. Både over for gæsterne fra Marstal/Rise, men selvfølgelig også i forhold til TV2's indslag.

Vi ses på Hedensted Stadion!

Luk