Menu

Christian Atzen er ny mand i HIF

image
Af HIF Kommunikation
09. marts 2024 kl. 08:10

ELITE - HIF har lavet en aftale med den 18-årige angriber Christian Atzen.

Christian Atzen kommer fra Stensballe, hvor han startede med at spille fodbold som helt lille og blev der, til han var U13.

Da skiftede han til AC Horsens, hvor han spillede indtil sit første år som U17, hvorefter han tog på efterskole på BGI i Bjerre.

- Da jeg kom tilbage fra efterskolen, vidste jeg ikke helt, hvad jeg ville, men en tidligere holdkammerat fik mig til Hedensted, hvor jeg så spillede U19 i en periode. Det hele fungerede godt til træning, men vi tabte kampene, og jeg havde brug for, at der skulle ske noget andet. Derfor begyndte jeg at spille i FC Horsens, fordi flere fra min skole, Learnmark, spillede der, siger Christian Atzen til hedenstedif.dk.

- Så hørte jeg om setuppet i Hedensted, der nu har fået Lasse Kronborg som træner på U19, mens jeg selvfølgelig også er draget af muligheden for at vise mig så godt frem, at jeg kan blive en del af danmarksserieholdet. Det er klart min ambition, siger den unge mand og tilføjer, at han fortsat arbejder på at komme i optimal kampform frem mod sæsonstarten.

HIF ønsker Christian Atzen stort velkommen i klubben.

Luk