DS: Gude-dommelig tå sikrer HIF uafgjort mod Hobro

image Foto: Palle Herløv.
Af HIF Kommunikation
13. april 2024 kl. 17:05

ELITE - HIF's eliteafdelings førstehold i danmarksserien tog et enkelt point med fra dagens spændende hjemmekamp mod Hobro, der blev afgjort i overtiden.

De gule-blå gæster fik en drømmestart med en scoring efter bare fem minutter, men Kristian Skovbjerg fik udlignet til 1-1.

Ved pausen stod der 1-2 til gæsterne, som ti minutter inde i anden halvleg også kom på 1-3.

Så tog HIF'erne for alvor fat i en kamp, hvor de grønblusede havde spilovertaget i lange perioder, og hvor der blev knoklet på, så det kunne ses i de unge spilleres ansigter. Der blev givet 200 procent over hele linjen, og det var en sand fornøjelse at overvære.

Mikkel Thisgaard fik puttet bolden i nettet til 2-3, da Frederik Andersen nærmest tacklede den ind i feltet, og i dommerens overtid kom afgørelsen, da Mads Gude - som kort forinden var rykket frem fra midterforsvaret - satte den lange tå på et præcist indlæg fra Sune Linderoth helt ude fra venstre kant.

Scoringen kom efter et flot pres mod Hobro-målet, men gæsterne pressede også på i den anden ende af banen.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Hobro IK (Facebook)

- Det var en lussing for os, da de scorede målet til 1-2, for vi havde overtaget. Det samme gælder for kontramålet til 1-3, som kom i en ellers god periode for os. Det, at vi arbejder os tilbage i kampen, viser, at vi har et sultent hold, siger assistenttræner Denis Fazlagic til hedenstedif.dk.

- Lige nu er vi tilfredse med uafgjort og det ene point, men det er selvfølgelig ærgerligt, at de får lov at score efter nogle personlige fejl. Helt generelt er jeg dog godt tilfreds med indsatsen, for det så solidt ud både offensivt og defensivt, siger Denis Fazlagic.

Næste kamp er ude mod Ringkøbing søndag den 21. april kl. 14.

Mål:
05' 0-1 Jonas Christensen
16' 1-1 Kristian Skovbjerg
40' 1-2 Rasmus Johansen
56' 1-3 Jonas Christensen
62' 2-3 Mikkel Thisgaard
92' 3-3 Mads Gude

Udskiftninger:
61' Daniel Kristoffersen ind Thomas Eisner ud
61' Jonas Østergård ind Filip Højgaard ud
70' Mads Gude ind Ronni Nordnæs ud
83' Sukhman Badhesha ind Viktor Hem Harpøth ud