JS: FC Horsens - Hedensted IF (2-2)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
22. august 2007 kl. 19:00

Onsdag aften skulle "De Grønne" atter i kamp, da de på udebane skulle op mod FC Horsens, der inden kampen lå tre points foran HIF.

Kampen begyndte med et voldsomt pres fra hjemmeholdet, og alene i kampens første 5 minutter, havde holdet op til flere gode muligheder som dog blev afvist af HIF. Efterhånden som halvlegen skred frem, blev det en mere lige kamp, og Hedensted havde deres chancer uden dog at score. Det gjorde til gengæld hjemmeholdet efter 25 minutter, da Jonas Paulsen hamrede bolden i nettet via stolpen, uden chance for Jan Larsen. Resten af halvlegen bød på spredte chancer, men 1-0 efter de første 45 minutter.

2. halvleg begyndte som første, med et par store chancer til hjemmeholdet, men Jan Larsen diskede op med to store redninger, og holdt HIF inde i kampen. Det samme kan man sige om Peter Klode, der for tiden er en meget skarp herre i front, efter en drible tur af Elvan Taser, blev et korrekt dømt straffespark omsat til 1-1, og da Jesper Larsen hamrede et indlæg ind i panden af samme Peter Klode førte udeholdet pludselig 2-1. Hjemmeholdet forsøgte at lægge pres på HIF, men blev gang på gang afvist af forsvaret, og helt indtil kampens 88 minut så det ud til at alle point skulle med til Hedensted. Men som trold af en æske, blev en ellers ufarlig situation pludselig meget farlig da FC Horsens' Jonas Gaardsted udlignede efter et indlæg.

2-2 blev det dermed og set over kampens 90 minutter var det vel et fair resultat, som begge hold kunne leve med.

HIF spiller atter på søndag hvor turen går til Kolding, og kampen starter kl. 11.00.

Kampens spiller: Thomas Bie