JS: Hedensted IF - Funder GF (3-2)

image Peter Klode jubler efter sit tredje mål. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
18. august 2007 kl. 13:30

Lørdag eftermiddag spillede HIF efterårets første turneringskamp på HLS Arena da Funder kom på besøg. Det var hjemmeholdet som havde revanche til gode efter et 5-2 nederlag i forårets kamp.

Hjemmeholdet lagde også klart bedst ud med et tungt pres på udeholdet, desværre kom der ingen scoring ud af presset, men ingen tvivl om at holdet var tændte fra start. Efter 25 minutter slog Funder til da de på deres kun anden chance, fik scoret efter et HIF-boldtab midt på banen.

Scoringen så ud til at tage modet lidt fra hjemmeholdet, men i halvlegens sidste minut blev Jonas Kragh nedlagt i feltet, og korrekt straffe og gult kort til Funders målmand. Peter Klode omsatte den store chance til 1-1 hvilket også var stillingen ved halvleg.

I pausen satte Funder den farlige Peter Skjødt på banen, og han skulle kun bruge 18 minutter på banen til at bringe Funder i front igen.

Efterhånden som 2. halvleg skred frem, mente de fleste tilskuere dog at hjemmeholdet havde fortjent mindst 1 point, og åbenbart havde Peter Klode hørt deres udtalelser, for i kampens 75. minut udnyttede han et hurtigt frispark fra Jesper Bechmann til at bringe balance i regnskabet.

Men to mål var ikke nok for "Klode", og blot 5 minutter senere dukkede han igen op i feltet, og sparkede Elvan Tasers hjørnespark i kassen til 3-2 til hjemmeholdet, og til trods for et stort pres fra udeholdet, så holdt spillerne stand og tog dermed de første 3 point i efteråret.

Kampen bød på debut til Lasse Larsen, samt comeback til Elvan Taser.

Peter Klode blev naturligvis kampens spiller med hele 13 stemmer.

Næste opgave er allerede på onsdag når holdet kl. 19.00 spiller på udebane mod FC Horsens, og mon ikke der kommer en del tilskuere fra Hedensted for at støtte holdet i jagten på flere points.

Kampens spiller: Peter Klode (13 stemmer)

Udskiftninger:
45' Elvan Taser ind  Ronni Knudsen ud
59' Jesper Bechmann ind  Jonas Kragh ud
71' Lasse Larsen ind  Niels Andersen ud

Jesper Skov Larsen, Ronni Knudsen, Jesper Bechmann, Elvan Taser og Peter Klode. Foto: Palle Herløv.