Menu

JS: Hedensted IF - Galten FS (2-3)

Af HIF Kommunikation
17. marts 2007 kl. 10:30

To kampe på to dage blev for meget for førsteholdet, der i dag tabte 2-3 hjemme mod Galten FS fra serie 2.

Hedensted kom ellers godt fra start da gæsternes Morten Kjærsgaard begik straffespark efter ca. 4 minutters spil. Mohammed Bagheri sparkede bolden i nettet fra 11-meter pletten og Hedensted var på rette vej. Men efter en halv times spil var situationen den omvendte da Søren B. Nielsen gik lidt for hårdt til Galtens Brian Hansen og dommeren fløjtede endnu engang for straffespark. Den tidligere superliga-spiller, Mads Bro Hansen, udlignede her til 1-1. Få minutter før pausen spillede Bagheri fra venstresiden Peter Klode fri til skud lidt udenfor feltet. Skuddet blev rettet af og endte i mål uden for keeper Rico Frandsens rækkevidde.

Så altså 2-1 ved pausen.

I anden halvleg fik Galten igen udlignet ved Mads Bro og kort før tid sparkede Brian Hansen bolden i kassen efter et pareret forsøg fra René Ipsen. Et rigtig ærgerligt nederlag på en dag, hvor tingene ikke lykkedes for Hedensted.

Niende og sidste træningskamp spilles på lørdag mod Fredericia KFUM's serie 1-mandskab. Det er kl. 14 i Fredericia.

Udskiftninger:
45' Jens Erik Skibsted ind  Mohammed Bagheri ud
45' Jonas Kragh ind  Ronni Knudsen ud