JS: Hedensted IF - Kolding Boldklub (2-0)

image Jesper Skov Larsen scorede til 2-0. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
21. april 2007 kl. 13:30

Sæsonens anden kamp på HLS Arena blev en rigtig flot indsats af hjemmeholdet mod det ellers stærke hold fra Kolding Boldklub.

Fra starten af kampen lagde hjemmeholdet tryk på udeholdets mål, og havde flere nærgående forsøg. Efter 15 minutter kom den forløsende scoring til 1-0 da Jens Erik Skibsted fandt Jesper Bechmann der flot sparkede bolden over målmanden. Herefter forsøgte Kolding at presse spillet længere frem mod HIF's mål, og deres største chance kom da en afslutning snittede en forsvarsspiller og ramte stolpen. Det rystede dog ikke hjemmeholdet, der fortsatte fremad banen, og et hjørnespark fra den debuterende Lasse Kronborg via Nicolai Poulsen endte efter 31 minutter, ved Jesper Larsen der ikke var ikke sen til at udnytte chancen tæt under mål og dermed 2-0. På trods af chancer i begge ender sluttede halvlegen dog 2-0 til hjemmeholdet.

2. halvleg lignede noget af det spil som hjemmeholdet er bedst til, nemlig en kontrolleret offensiv hvor man satser på kontraspillet, og Kolding havde da også bolden meget i 2. halvleg, men på flotteste vis blev de holdt fra de store chancer af HIF's defensiv. Selvom hjemmeholdet havde flere optræk til chancer blev det ikke til flere mål og kampen endte dermed 2-0.

Kampen gav debut til Lasse Kronborg, og de tilskuere der var på HLS Arena i lørdags, kan sikkert godt forstå Vejle Boldklubs ærgelser over at miste en så talentfuld spiller. Sammen med Tim Sørensen erobrede Lasse masser af bolde og satte gang på gang kontrastød i gang. Forsvaret stod bundsolidt med Nicolai Poulsen og Kent Scholz som midterakse, og angrebet kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, så der er absolut positive takter at tage med fra kampen ud over de 3 point.

Kampen gav også debut til den vikarierende assistenttræner Allan Dvinge, der stod på linien da Kent Scholz spillede i Søren B. Nielsens fravær. Allan viste fra hans tid i bl.a. Søvind, at han er en meget kompetent træner, og at vores ynglinge har en dygtig træner på deres sidelinje.

Holdets næste opgave er på lørdag når man skal på en af de kortere udebaneture til Odder. Der er kick-off kl. 13.30.

Kampens spiller: Lasse Kronborg (5 stemmer)

Målscorere med assists i parentes:
1-0 Jesper Bechmann (Jens Erik Skibsted)
2-0 Jesper Skov Larsen (Nicolai Poulsen)

Udskiftninger:
50' Ronni Knudsen ind  Thomas Bie ud
57' Mohammed Bagheri ind  Jesper Bechmann ud

Mohammed Bagheri og debutanten Lasse Kronborg. Foto: Palle Herløv.