Menu

JS: Hedensted IF - Ringkøbing IF (1-2)

Af HIF Kommunikation
15. september 2007 kl. 13:30

Ingen tvivl om at spillerne var klar over kampens betydning allerede inden kampen gik i gang, det samme var dog desværre også Ringkøbing. Holdene gav de mange fremmødte tilskuere en rigtig god jyllandsseriekamp. 1 halvleg blev en spændende halvleg hvor især hjemmeholdet spillede sig frem til en del store chancer, men samtidig havde udeholdet også en del store chancer, men gang på gang stod rutinerede Jan Larsen i vejen og havde alene i 1. halvleg tre store redninger. Det var istedet hjemmeholdet der kom i front da Jesper Bechmann fandt en helt umarkeret Peter Klode ved den bagerste stolpe, og han svigtede ikke, og hjemmeholdet dermed i front 1-0. Desværre fik Ringkøbing udlignet inden pausen således at stillingen efter de første 45 minutter var 1-1.

Anden halvleg var desværre præget af 3 gule kort til hjemmeholdet, så det var svært at skabe så mange chancer, da man næsten konstant var i undertal. Og selvom halvlegen ikke bød på ret mange chancer så formåede udeholdet alligevel at score til 1-2 da stadionuret rundede 90 minutter, og dermed er HIF nu kun 3 point fra nedrykning, så presset er for alvor lagt over på holdet inden sæsonens sidste 6 kampe.

Næste opgave er på lørdag, når holdet ude møder Tjørring kl. 15.

Kampens spiller: Lasse Larsen (7 stemmer)