JS: Hedensted IF - SUB Sønderborg (0-4)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
05. maj 2007 kl. 13:30

Lørdag kl. 13.30 tog Hedensted IF imod SUB Sønderborg på HLS Arena, men det blev en kamp som hjemmeholdet hurtigst muligt skal glemme. "De Grønne" blev slået med de samme midler som de gerne selv vil vinde på - kontraspillet. 1. halvleg bød på lidt spredte chancer, men Peter Klode havde den største for hjemmeholdet da han pludselig røg igennem og havde frit løb mod målet. Desværre reddede Sønderborgs målmand med en fodparade, og i halvlegens sidste minut slog udeholdet kontra for første gang i kampen, og dermed pausestillingen 0-1.

Efter blot 5 minutter i 2. halvleg blev det 0-2, og efter endnu 5 minutter 0-3, så det var op ad bakke for HIF i hele 2. halvleg, og dertil var udeholdet for gode til at lukke hjemmeholdet ind i kampen. Ikke ret mange chancer til hjemmeholdet, selvom man forsøgte med en ekstra mand på midtbanen, så skabte det bare mere plads til de farlige kontrastød, og på et af disse blev kampen definitivt lukket til slutstillingen 0-4.

Holdet skal forsøge at revanchere sig når man på lørdag kl. 15.30 på udebane skal møde Ringkøbing.

Udskiftninger:
52' Jacob Knudsen ind  Peter Klode ud
65' Muharrem Biçer ind  Kent Scholz ud