JS: Kolding Boldklub - Hedensted IF (2-0)

image Niels Andersen. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
26. august 2007 kl. 11:00

Søndag formiddag kl. 11.00 i Kolding, var ikke lige opskriften på 3 point til Hedensted. Fra start så det ud til, at holdet stadig sad i bilerne på vej til kampen. Ikke ret mange ting lykkedes for holdet og selvom modstanderen bestemt ikke var skræmmende, så var det alligevel hjemmeholdet der kunne profilere af en scoring i hver halvleg. Den første scoring kom efter 25 minutter da HIF var en mand i undertal. Koldings Søren Husted skød langt udefra, og bolden blev rettet af, og snød således en ellers igennem hele kampen stærkt spillende Jan Larsen i målet.

I pausen var der stadig en del optimisme at spore hos HIF, men det blev kun til halve forsøg, og det var derfor endnu mere op ad bakke da hjemmeholdet efter 70 minutter slog kontra og Mogens Hjorth scorede til resultatet 2-0.

Lad os håbe på en bedre kamp fra "De Grønne", når de i den kommende weekend tager imod topholdet Odder IGF på HLS Arena. Det er lørdag kl. 13.30.

Kampens spiller: Jan Larsen (5 stemmer)