JS: Måbjerg IF - Hedensted IF (1-3)

image Poul Baltzer scorede til 1-0. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
31. marts 2007 kl. 16:00

Lørdag kl. 16 løb HIF på banen i Måbjerg med lidt bange anelser, da skader gennem længere tid har præget truppen. I starten var det da også hjemmeholdet der pressede spillet frem, men dog uden at det skabte nogle farlige situationer foran veteranen Jan Larsens mål. Efter 15 minutter var HIF dog skarpe, da tilbagevendte Poul Baltzer var listet med frem på et frispark fra Thomas Bie, og med det yderste fik "Polle" snittet bolden så den snød hjemmeholdets målmand og dermed stillingen 0-1. Den scoring fik kun hjemmeholdet til at lægge endnu mere pres på "De Grønne", og efter 28 minutter kom udligningen da et indlæg fra venstre side blev headet i kassen til stillingen 1-1. Det tog dog ikke mere end 7 minutter inden HIF atter var i front. Ronni Knudsen omsatte en umulig bold til et hjørnespark, som efterfølgende blev sparket direkte i mål af Jens Erik Skibsted, således at stillingen ved pausen var 1-2.

Efter pausen forsøgte hjemmeholdet at presse spillet frem, men holdet blev aldrig for alvor farlige, og i stedet kunne HIF cementere sejren efter 60 minutter da Nicolai Poulsen satte hovedet på et frispark fra Jens Erik Skibsted og dermed sikrede den nye anfører Nicolai Poulsen sejren og de første 3 point til holdet i den svære udekamp.

Kampen bød på en del nye ansigter i forhold til sidste års hold. Niels Andersen er kommet til fra Søvind GIF og fortsatte de positive takter han har vist i træningskampene på højre back pladsen.

Endnu en debutant kom på banen i 2. halvleg i skikkelse af den nyoprykkede ynglingespiller, Jonas Kragh, der kom ind på højre midtbane.

Endeligt var der på den centrale midtbane comeback til både Tim Sørensen og Thomas Bie, da begge spillere efter mindre afstikkere atter havde besluttet at fortsætte i HIF. Ronni Knudsen var allerede sidste år med førsteholdet i et par kampe, og han ser ud til i år at få en del mere spilletid.

På trods af holdets mange skader ser det ud til at holdet atter har fundet humøret og kampgejsten frem, og allerede nu glæder holdet sig til sæsonens første hjemmekamp som spilles 2. påskedag kl. 13.30, når FC Horsens kommer på besøg.

Dagens spiller med fire stemmer blev Søren B. Nielsen, der sammen med Nicolai Poulsen styrede forsvaret med hård hånd og ikke tillod udeholdet mange chancer.

Kampens spiller: Søren Brok Nielsen (4 stemmer)