JS: Odder IGF - Hedensted IF (2-1)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
28. april 2007 kl. 13:30

Lørdagens udekamp på Odder stadion blev en svær opgave for "De Grønne". Som forudsagt af assistenttræner Allan Dvinge ville Odder komme med fuld fart i kampens start, men trods chancer formåede de ikke at score i kampens åbning. Efter 20 minutter fik Hedensted IF deres første store chance, da Jesper Bechmann pludselig stod helt fri 3 meter fra målet, men desværre blev han selv overrasket over hvor fri han var og målet udeblev. Resten af 1. halvleg blev lidt af en "ørken-vandring", med spredte chancer til begge hold, dog med overvægt i chancer til hjemmeholdet men uden mål til følge.

2. halvleg blev en hæsblæsende affære med masser af drama og 3 mål. Hedensted IF kom først på tavlen efter 58 minutter da en aflevering over ½ bane fra Lasse Kronborg lå perfekt til Jens Erik Skibsted der første gang sendte bolden på tværs til Jesper Larsen der med en lang tå fik bolden over stregen til 0-1. Herefter virkede det som om "De Grønne" havde kampen fuldstændig under kontrol indtil kampens 84. minut hvor hjemmeholdet med 1 mand i undertal fik udlignet da en bold ikke kom langt nok væk fra farezonen. Og blot 5 minutter senere fik Odder atter scoret da en kommunikationsbrist i forsvaret, efterlod en Odder-spiller med et tomt mål og til stor ærgrelse for de medrejsende fans scorede han til slutresultatet 2-1.

Kampen gav også debut til Jacob Knudsen, der kom på banen og ved stillingen 0-1 havde en stor chance, men desværre reddede Odders målmand i den situation.

På lørdag spiller holdet atter på HLS Arena når SUB Sønderborg kommer på besøg.

Målscorere med assists i parentes:
0-1 Jesper Skov Larsen (Jens Erik Skibsted)
1-1 Søren Flaunø (ingen)
2-1 Søren Flaunø (ingen)

Udskiftninger:
56' Ronni Knudsen ind  Thomas Bie ud
64' Jacob Knudsen ind  Jesper Bechmann ud