image Arkivfoto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
08. september 2007 kl. 16:00

Lørdag kl. 16 var HIF på besøg i Sønderborg, og det skulle vise sig at blive nøjagtigt lige så svært som først antaget.

Hjemmeholdet lagde ud med at presse HIF langt tilbage på banen, og i starten havde hjemmeholdet flere gode chancer, desværre resulterede dette i at SUB Sønderborg efter 12 minutter bragte sig i front, da offside fælden kiksede.

Blot 10 minutter senere fik hjemmeholdet straffespark, men Jan Larsen i målet reddede den store chance, og holdt dermed HIF inde i kampen.

Samme Jan Larsen havde endnu en pragtredning da han 10 minutter før pausen, tog sig af en friløber og dermed var der stadig mulighed for point til "De Grønne".

Igennem hele 1. halvleg havde Hedensted også sine chancer, men et skud på overliggeren fra Jesper Bechmann var det tætteste man kom en scoring i de første 45 minutter.

Anden halvleg blev en opløftende halvleg for HIF, alle troede på point i kampen, og spillet blev skubbet 10 meter længere frem på banen.

Desværre udeblev målene, og da hjemmeholdet scorede til 2-0 efter 77 minutter lignede det den ventede favoritsejr, men med blot 5 minutter tilbage brød Elvan Taser igennem og blev nedlagt i feltet, dermed straffe som Peter Klode omsatte til 2-1.

Holdet satsede naturligt nok alt på en udligning, men i kampens sidste minut scorede hjemmeholdet på en kontra til slutstillingen 3-1.

Kampen gav debut til ynglingespillerne Mathias Kahr Christensen og Kasper Pedersen.

Dagens spiller blev for tredje uge i træk den erfarne målmand Jan Larsen. Denne gang med 11 stemmer.

Næste weekend kommer Ringkøbing IF på besøg i Mosen. Kampen spilles lørdag kl. 13.30.

Kampens spiller: Jan Larsen (11 stemmer)