Serie 3: Brædstrup IF - Hedensted IF (1-2)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
15. juni 2007 kl. 19:30

Inden dagens opgør var begge hold sikkert enige om rollefordelingen denne fredag aften; Hedensted var underdogs, mens Brædstrup var favoritter, og sådan begyndte kampen da også.

Hedensted stod meget dårligt de første 30 minutter og dette lukrerede Brædstrup på allerede efter godt et kvarters spil, ved at score til 1-0. Herfra blev det op ad bakke for Hedensted, der nærmest skulle vinde for at holde afstand til bunden. Kampen blev styret af Brædstrup, men efter godt en halv time begyndte Hedensted at komme bedre med i kampen, og dette resulterede i flere gode kombinationer, hvoraf én førte til straffe. Jacob Knudsen, der ellers er uhyre sikker i disse situationer, ramte bolden helt forkert og billeder, der mindede om Beckhams straffe-afbrænder under VM2002 dukkede frem i hukommelsen. Stadig 1-0, således endte første halvleg også.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede, men efter et par strategiske ændringer, ledte Hedensted an i spil og chancer og tidligt i anden halvleg kom udligningen så. Efter et indlæg fra højre side var gået langt ud i venstre side, kom der endnu en "ballon-bold" over mod højre side, hvor Mads Nissen first-timede en helflugter og kanonerede bolden i mål til stillingen 1-1, hvorefter udeholdet virkelig begyndte at presse på. Efter godt en halv times spil i anden halvleg var det så igen Mads Nissens tur til at score, dog efter en besynderlig hændelse, der blev grinet højt og længe af i Hedensted lejren. Mads Nissen fik prikket bolden under målmanden, der stormede efter bolden - ligeledes gjorde en forsvarsspiller. Disse to stødte på forunderlig vis sammen og var vistnok "den scorende part" - men målet tilfalder Mads Nissen alligevel.

Kampen endte 2-1, en sejr Hedensted var yderst tilfreds med, selvom den faktisk kunne have været større. Dog pressede Brædstrup hårdt på i kampen slutfase, og havde flere gode afslutninger.

Dagens detalje: Da Brædstrups forsvar og målmand i fællesskab forærerede Mads Nissen hans andet mål.

Kampens spiller: Mads Nissen (7 stemmer)

Udskiftninger:
45' Kenneth Bagge ind Alex Vinkel ud
45' Johnni Simonsen ind Jacob Knudsen ud
64' Alex Vinkel ind Thomas Moberg ud