Menu

Serie 3: Bredballe IF - Hedensted IF (1-0)

Af HIF Kommunikation
01. juni 2007 kl. 19:00

På en solrig fredag aften skulle Hedensted forsøge at spille sig med i topstriden med en sejr over rækkens nummer 3, Bredballe IF. Desværre for de fremmødte tilskuere gik det ikke helt sådan.

Første halvleg startede, desværre, i vant Hedensted situation - kaos. Hedensted stod rigtig dårligt på banen og dette blev straffet en enkelt gang til stillingen 1-0 til Bredballe. Heldigvis for Hedensted scorede Bredballe ikke yderligere, og pausestillingen var altså også 1-0.

I anden halvleg kom Hedensted meget bedre med, og sad faktisk på langt det meste af spillet. På trods af flere oplagte chancer, lykkedes det ikke for nogle af holdene at score, hvorfor slutresultatet desværre blev 1-0 til Bredballe i en kamp, der kunne være gået begge veje, men hvor Hedensted ikke besad det fornødne held til at prikke bolden ind.

Nu ser det en smule skidt ud for Hedensted, der pt. ligger på en 7. plads med 10 point, hvilket Vejle B. også har. Rækkens nummer 9, FC Skanderborg har 7 point, mens rækkens nummer 6., Brædstrup IF, har 12 point, dog for kun 7 kampe i modsætning til Hedensteds 8. Derudover ligger Skjold SS nummer 5 med 13 point for 8 kampe

Udskiftninger:
45' Peter Alrø ind Nikolaj Mejer ud
45' Hans Kristian Andersen ind Kasper Thing ud
45' Kenneth Bagge ind Alex Vinkel ud