Serie 3: Hedensted IF - Juelsminde IF (3-2)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
23. juni 2007 kl. 15:45

Inden dagens opgør lå Juelsminde på en fornem 3. plads, mens Hedensted befandt sig 3 pladser længere nede, nemlig på en 6. plads. Netop derfor var dagens kamp noget ekstraordinært, da Hedensted endnu ikke havde formået at tage point fra topholdene i år. Men denne lørdag i Mosen skulle vise sig at blive anderledes.

Inden kampen var førsteholdets kamp blevet udsat i et lille kvarter grundet næsten åbent skybrud, men det klarede op og kampen blev spillet færdigt, mens Serie 3's kamp kun blev ramt af nogle småbyger - perfekt fodboldvejr.

Allerede fra kampens begyndelse stod det klart, at Juelsminde var et yderst kompetent mandskab, men samtidig var Hedensted langt mere tændt end normalvis, hvilket kunne mærkes. Omkring en halv time inde i kampen havde ingen af holdene haft nogle rigtige chancer, men efter lidt klumpspil i Juelsmindes højre tog Jacob Knudsen et enkelt træk ind i venstre side af Juelsmindes felt og skød hårdt langs jorden mod fjerneste stolpe - 1-0 til Hedensted. Stor jubel hos tilskuere og spillere, der måske ikke havde regnet med, at de kunne revanchere det 6-1 nederlag de led mod Juelsminde i træningskampene. 1-0 var stillingen ved første halvlegs slutning, og spillerne gik ind i klubhuset glade.

I anden halvleg tog Juelsminde teten, og efter et dumt boldtab på midten var det lige pludselig 4 Juelsminde-folk mod Simon Cato og Thomas Moberg i Hedensted-forsvaret, hvilket resulterede i, at Thomas Moberg blev nødt til "at trække i nødbremsen" og lave frispark ude foran feltet, for at hindre en friløber mod mål. Dette resulterede i, at han blev præsenteret for det gule kort, hvilket nok var en meget mild dom, situationen taget i betragtning. Desværre for Hedensted var det blot en udsættelse af det uundgåelige, for på det efterfølgende frispark scorede Juelsmindes topscorer, Peter Lykkebjerg, direkte på et fladt spark. 1-1 var stillingen og Hedensted var en mand i undertal. Da Hedensted igen blev fuldtallige begyndte de igen at spille god fodbold og kombinere sig flot frem, hvilket resulterede i et indlæg fra højresiden af Jacob Knudsen til Peter Alrø, der, for en gangs skyld, scorede på hovedstøddet, 2-1! Nu var Hedensted for alvor tændte og ville forsvare føringen, men det blev et sandt stormløb mod Hedensteds mål.

Et frispark sent i anden halvleg røg over alt og alle, og dumpede lige ned foran det lille felt, hvor Simon Sørensen måske skulle have været hurtigere over bolden, men en Juelsminde-spiller havde mistet sin markering, og fik bolden prikket under Simon. Dernæst kom Thomas Moberg glidende, men Juelsminde-spilleren fik bolden prikket i, hvorefter en omdiskuteret episode fulgte. Idet bolden var gået ind, slog Thomas Moberg til bolden af ren arrighed, men da dommeren ikke havde set der var scoret, blev det takseret med et rødt kort til Thomas Moberg, og straffe til Juelsminde i det 82. minut. Peter Lykkebjerg eksekverede sikkert til 2-2 og kom dermed op på sin 19. sæsonscoring - imponerende. Herefter skulle man tro, at alt håb om sejr var forsvundet, men et langt frispark fra midten fra Jonas Krog, blev headet i mål af Lasse Larsen få minutter før slutfløjt, og hermed endte kampen 3-2.

Tak for det store tilskuer-fremmøde - som altid imponerende. Dagens kamp var uden tvivl en af de bedste Serie 3 har spillet og alle var ekstatiske over at have fået 3 point mod et af rækkens bedste hold.

Dagens detalje: Hedensteds andet mål, hvor et flot indlæg fra højresiden af Jacob Knudsen fik en velfortjent afslutning fra Peter Alrøs hoved og gik direkte i mål.

Kampens spiller: Simon Skov Sørensen (14 stemmer)

1-0 Jacob Knudsen (ingen assist)
1-1 Peter Lykkebjerg (direkte på frispark)
2-1 Peter Alrø (Jacob Knudsen)
2-2 Peter Lykkebjerg (straffespark)
3-2 Lasse Larsen (Jonas Krog)

Udskiftninger:
49' Alex Vinkel ind Mads Nissen ud
60' Kenneth Bagge ind Jacob Knudsen ud
00' Jørgen Kristensen ind ? ud