Menu

Serie 3: Hedensted IF - Ølsted UGF (2-1)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
17. maj 2007 kl. 15:45

Efter weekendens sejr var Hedensted IF for alvor tændte på at fortsatte deres pointhøst. Gejsten blev ikke mindre af, at modstanderen var Ølsted, et vaskeægte lokalopgør, samt kampen var startskuddet på Majfesten 2007. Ølsted lå inden dagens opgør på en 11. plads, altså 2. sidst, med blot 4 point, hvorimod Hedensted lå placeret som nr. 6 med 7 point. En sejr ville derfor give Hedensted lidt luft fra bunden, samt placere dem a'point med to andre hold.

Svære betingelser var udsigten for begge hold, da der blæste en strid vind hele kampen igennem, noget der prægede spillerne i stor grad. Afleveringerne var generelt upræcise, kampen var en rodet affære og der blev i stor grad spillet lange bolde frem - især fra Ølsteds side af. Men på trods af vejret, lagde Hedensted bedst fra land, for derefter at overlade al spillet til Ølsted. Heldigvis for Hedensted, scorede de sidst i 1. halvleg, efter en aflevering fra Kenneth Bagge prellede af på en Ølsted-forsvarer, hvorefter Jonas Kragh Olesen kunne prikke bolden ind til 1-0. Forud for dette havde dommeren uddelt to gule kort, det ene til Alex Vinkel og det andet til en Ølsted-spiller. 1-0 var stillingen til halvleg, hvor især Hedensted havde en del at tænke over, da spillet var mildest talt elendigt.

2. halvleg startede ligeledes godt for Hedensted, der gav tilskuerne en kandidat til "Årets Mål", hvis denne pris fandtes på Serie 3 niveau: Nikolaj Mejer, der tilsyneladende er inde i en stime, hamrede til bolden i vanlig stil fra 40 meter, men denne gang strøg bolden op i det lange hjørne, uden chance for målmanden, hvormed 2-0 var en realitet. Derefter bølgede kampen frem og tilbage, men da Jonas Krog blev præsenteret for en vaskeægte "ostemad", måtte Hedensted se et frispark sejle forbi alle for at blive forlænget til Ølsteds Brian Dam, der nemt kunne prikke den ind på Simon Sørensen i målet. Hedensted, der i forvejen ikke præsterede en af deres bedste kampe, panikkede, og det resulterede i total dominans fra Ølsteds side - dog med en del kontrachancer til Hedensted, der dog alle løb ud i sandet. Heldigvis for Hedensted og de fremmødte tilskuere, blev 2-1 til Hedensted resultatet. 6 point for to af Hedensteds dårligste kampe - ikke dårligt.

Tusind tak til alle de fremmødte fans, der skabte en fabelagtig stemning på HLS Arena, vel mødt næste gang.

Dagens detalje: Nikolaj Mejers langskudsmål, der strøg op i hjørnet fra 40 meters afstand.

Kampens spiller: Peter Alrø (7 stemmer)

HIF's startopstilling:
1. Simon Skov Sørensen (m)(c)
2. Nikolaj Mejer
3. Thomas Moberg
4. Lasse Larsen
5. Jonas Kragh
6. Simon Cato
7. Alex Vinkel
8. Johnni Simonsen
9. Peter Alrø
10. Mads Nissen
11. Jonas Krog

På bænken:
12. Kenneth Bagge
13. Kasper Thing
14. Muharrem Biçer

Målscorere med assists i parentes:
1-0 Jonas Kragh (Kenneth Bagge)
2-0 Nikolaj Mejer (ingen)
2-1 Brian Dam

Udskiftninger:
25' Kenneth Bagge ind Mads Nissen ud
45' Kasper Thing ind Johnni Simonsen ud
74' Muharrem Biçer ind Nikolaj Mejer ud

Luk