Menu

Serie 3: Skjold SS - Hedensted IF (2-2)

Af HIF Kommunikation
25. august 2007 kl. 15:00

Efter en elendig indsats mod Skanderborg skulle Hedensted forsøge at nappe point fra Skjold, der, før de mødte Hedensted, havde fået 9 point i de første tre kampe af efterårssæsonen. Hedensted derimod havde blot fået to point, hvorfor der var lagt op til hård kamp.

Og der blev da også startet med lyn og torden. Dog bedst fra Hedensteds side, der formåede at score efter knap tyve minutter, efter et velspillet angreb med afslutning fra Alex Vinkel, der dog blev blokeret og endte hos Peter Alrø, som scorede resolut bag Skjold-keeperen, der var uden chance. Herefter lagde Skjold et massivt pres, som resulterede i at Jonas Krog var nødt til at lave en dum tilbagelægning til Simon Sørensen i målet, der uheldigvis gled og måtte parere bolden væk med hænderne. På det efterfølgende indirekte frispark blev der scoret sikkert ved fjerneste stolpe: 1-1. Dette var resultatet 1. halvleg sluttede med.

2. halvleg var ligeledes en jævnbyrdig affære, hvor begge hold fik en del chancer, dog uden at lukke nogen mål ind. Da der mangler et kvarter modtager Mads Nissen en dyb stikning fra Peter Alrø, som han omsætter til et føringsmål: 2-1 til Hedensted og kampen virkede lukket. Skjold fik da heller ikke flere chancer, men desværre for indskiftede Lasse Værebro mente dommeren, at han lavede straffe i en situation, hvor kun dommeren selv kunne se det. Simon Sørensen redder straffesparket, men sparkeren var først over riposten og derfor kunne Simon se sig passeret for anden gang i kampen, uden egentlig at have skyld i målet.

2-2 blev slutresultatet, hvilket nok var ganske fortjent.

Kampens spiller: Kenneth Bagge (4 stemmer)

HIF's startopstilling:
1. Simon Skov Sørensen (m)(c)
2. Nikolaj Mejer
3. Thomas Moberg
5. Tim Sørensen
6. Søren Sjørslev
7. Muharrem Biçer
8. Kenneth Bagge
9. Peter Alrø
10. Mads Nissen
11. Jonas Krog
13. Alex Vinkel

På bænken:
4. Lasse Værebro
12. Johnni Simonsen
14. Kasper Steffensen (ikke benyttet)

Målscorere med assists i parentes:
0-1 Peter Alrø (Alex Vinkel)
1-1 - (direkte på frispark)
1-2 Mads Nissen (Peter Alrø)
2-2 - (straffespark)

Udskiftninger:
64' Johnni Simonsen ind Muharrem Biçer ud
72' Lasse Værebro ind Nikolaj Mejer ud

Luk