Menu

Serie 5: Hedensted IF - Smidstrup/Skærup IF (6-5)

Af HIF Kommunikation
29. september 2007 kl. 15:45

Sidst de to hold mødtes, endte det med et pinligt nederlag til Hedensted på hele 4-0, men i dag var der andre boller på suppen da byens tredjehold hjemme i Mosen tog imod puljens treer fra Smidstrup.

Efter en chokerende start hvor Hedensted kom bagud 0-2 fik Nordin Naciri og Akim Falk sammen spillet sig gennem gæsternes forsvar og Anders Nedergaard fik reduceret til 1-2. Smidstrup kom yderligere foran, men det fik Hedensteds topscorer, Peter Bertelsen, hurtigt lavet om på med to flotte scoringer til 2-3 og 3-3. Begge gange på oplæg fra Anders Nedergaard.

Men der skulle komme mange flere mål i dette opgør. Smidstrup kom atter i front og ved stillingen 3-5 så det skidt ud for "De Grønne". Men træner Mads Boye sendte Kasper Holst Kristensen tilbage på banen og inden længe fik han reduceret til 4-5 hvorefter Lasse Værebro endelig fik udlignet til 5-5 på et langskud.

Det lignede nu en pointdeling, men Bertelsen fik i de døende minutter lukket og slukket med et flot mål til slutstillingen 6-5. Søren Sjørslev stod for oplægget.

Kampen fik en dramatisk afslutning da Smidstrups Thomas Bjerregård i frustration over at smide en sikker sejr overbord, tændte af overfor Peter Bertelsen og sikrede med en voldsom tackling uden bold i nærheden sig selv en tidlig vinterferie. Direkte rødt og 2 karantænedage var billigt sluppet for så hovedløs en handling.

Kampens spiller: Lasse Værebro (9 stemmer)

HIF's startopstilling:
1. Søren Bagge (m)
2. Nicolaj Steensgaard
4. Lasse Værebro
7. Anders Brixen
8. Nordin Naciri
9. Anders Nedergaard
10. Kristian Lund Jensen (c)
11. Kasper Holst Kristensen
12. Søren Sjørslev
13. Frank Christensen
14. Akim Falk

På bænken:
3. Per Nørskov
6. Peter Bertelsen

Målscorere med assists i parentes:
0-1 -
0-2 -
1-2 Anders Nedergaard (Akim Falk)
1-3 -
2-3 Peter Bertelsen (Anders Nedergaard)
3-3 Peter Bertelsen (Anders Nedergaard)
3-4 -
3-5 -
4-5 Kasper Holst Kristensen (Peter Bertelsen)
5-5 Lasse Værebro (ingen)
6-5 Peter Bertelsen (Søren Sjørslev)

Udskiftninger:
14' Peter Bertelsen ind  Kasper Holst Kristensen ud 
45' Per Nørskov ind  Anders Brixen ud 

Luk