Menu

To nye spillere prøvetræner i Hedensted

Af Palle Herløv
24. november 2012 kl. 08:00

SENIOR - Hedensted har fået tilgang af to nye spillere med potentiale til førsteholdet.

Rasmus Rathe er kommet til fra 2. divisionsklubben Holstebro Boldklub, hvor han spillede sammen med HIF-anfører Nicolai Givskov, og Jonas Dahlgaard er skiftet fra Tørring/Ølholm.

Begge træner med holdet startende fra i torsdags.

- De to spillere har efterladt et godt indtryk. Rasmus Rathe har fået job på Horsens Sygehus og er flyttet til området, og Jonas Dahlgaard er en spændende spiller, som dækker de offensive pladser og er stærk på kanterne, siger træner Allan Worsøe.

Rasmus Rathe har spillet for FC Midtjylland, Viborg FF, Herfølge Boldklub, Holstebro Boldklub, Herning Fremad og senest Tjørring IF. Han er 26 år og bror til den tidligere divisionsspiller Thomas Rathe.

Hedensted ligger her i vinterpausen lige i baghjulet på topholdene i danmarksserien, og det er de små marginaler, der bliver afgørende for, om holdet kommer til at spille med om oprykning til 2. division for første gang i klubbens historie.

Bogi er stadig usikker på fremtiden
En af de spillere, der gjorde en forskel i efteråret, var den færøske ungdomslandsholdsspiller Bogi Reinert-Petersen. Han kom på banen som indhopper i to kampe og lavede afgørende mål i dem begge. Bogi skulle have været til prøvetræning i FC Fyn, men den fynske klub har økonomiske problemer, så det har ikke de store perspektiver for den 19-årige Hedensted-spiller. Han undersøger nu andre muligheder for at gøre fodbolden til sit levebrød - bl.a. hjemme på Færøerne.

- Bogi har sagt til mig, at han er Hedensted-spiller, ind til jeg hører noget andet, og jeg bliver den første, der får besked fra ham, siger Allan Worsøe.

Hedensted træner hver torsdag frem til den 1. december, hvorefter den står på julepause, inden træningen starter igen den 7. januar.

Kilde: Horsens Folkeblad

Luk