Menu

DS: Damerne får ny træner - men vi kender ham allerede

image Arkivfoto
07. december 2018 kl. 07:19

SENIOR - Hedensteds damehold får ny cheftræner. Steffen Mikkelsen tager over efter Kasper Juhl Hansen.

Kasper Juhl Hansen, som i de seneste sæsoner har stået i spidsen for klubbens dameseniorer, har søgt nye udfordringer i klubben, hvor han skal være ungdomskonsulent og være med til at lægge strategien for udviklingen af klubbens ungdomsspilliere.

- Vi vil gerne takke Kasper og assistenttræner Mads for det store stykke arbejde, de har udført i de forgangne sæsoner, og vi er glade for, at Kasper fortsat er at finde i klubben, siger klubformand Henrik Lundsgaard Nielsen.

- Til at forsætte det store stykke arbejde, som Kasper har udført, har vi heldigvis fundet en dygtig og kompetent afløser. Vi er meget glade for at kunne byde Steffen Mikkelsen tilbage til HIF. Steffen har en lang baggrund i klubben, hvor han gennem tiden har trænet flere af vores bedste pigehold, og han har været med til at starte den udvikling, vores pigeafdeling har gennemgået. I hans sidste periode i HIF trænede han vores U16 Liga 1, som spillede lige op med flere af landets bedste licens- og ligaklubber, siger formanden.

- Steffen har senest været træner for Vejle Boldklubs U18-piger og assistenttræner for Vejles 3F Ligahold, og med den ballast er vi sikre på, at Steffen er den rette person til at tage HIF's damer til næste skridt. Vi glæder os meget til samarbejdet.

Afdelingen skal styrkes
Igennem de seneste sæsoner har HIF's pigeafdeling været i en rivende udvikling, hvor den bl.a i de tre seneste sæsoner har haft hold med i landets bedste række for U16 Piger. Den udvikling skal nu gerne udmønte sig i, at vi på sigt også styrker vores dameseniorafdeling.

- Holdet har i de seneste sæsoner spillet i jyllandsserien. Det består af en blanding af unge spillere, som har et par år på bagen som seniorer og nogle erfarne spillere, der har skabt kontinuitet og bundet holdet sammen. Desværre har truppen været lidt smal, hvorfor skader m.m. har gjort, at vi ikke har fået det fulde udbytte af holdets potentiale, siger Jens Brian Horsted, der er ansvarlig for pige- og dameafdelingen.

Med tilgangen af det første kuld af talentfulde ungdomsspillere til seniorafdelingen har vi forventninger om, at vi i den kommende sæson kan være med til at præge jyllandsserien og på sigt spille med om oprykning til kvindeserien.

Såfremt der er spillere, som har lyst til at prøve at træne i HIF eller som har spørgsmål, er man meget velkommen til at kontakte Jens Brian Horsted på e-mail jens.horsted@harman.com eller tlf. nr. 25 20 72 00.

Luk