Oldboys: Elvan-kasse sender HIF's gamle drenge i JM-finalen

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Jens Erik Skibsted
05. oktober 2020 kl. 21:26

OLDBOYS - Hedensteds oldboyshold har spillet sig i finalen om det jyske mesterskab, der afvikles på søndag.

Elvan Taser scorede kampens eneste mål, da Hedensted søndag eftermiddag besejrede Aabenraa BK og sikrede sig finalepladsen.

Kampen var tæt og nok ikke så seværdig for de 70-80 tilskuere, der havde indfundet sig rundt om banen. Den startede med et tungt overtag til HIF, men Aabenraa stod godt i forsvaret, og kampen skulle lige finde sit leje.

Der var optræk til flere chancer, efterhånden som halvlegen udviklede sig. Især Rasmus Poulsen havde et par nærgående forsøg, ligesom Elvan Taser havde et par fine forsøg.

Efter 15 minutter kom det, der skulle vise sig at være det afgørende mål, da Elvan Taser modtog bolden i feltet og resolut sparkede den i modsatte hjørne til stor jubel for hjemmeholdet og de fremmødte tilskuere.

Herefter fortsatte Hedensted trykket ned mod Aabenraas mål, men trods optræk til flere store chancer, lykkedes det ikke at score mere i første halvleg.

Efter pausen spillede Aabenraa-spillerne mere frigjort, og de forsøgte at trykke spillet op på Hedensteds banehalvdel. Det var dog ikke de helt store chancer, de skabte, og keeper Daniel Steensgaard Jørgensen tog sig sikkert af dem alle.

Efter cirka 18 minutter kom der alligevel lidt spænding ind i kampen, da Daniel fik gult kort efter en hård tackling af en Aabenraa-spiller. Rune Holch Kristensen tog ansvaret i målet, og det var tydeligt for de fremmødte, at der her var tale om en tidligere målmand.

Sidst i kampen kom der nogle sporadiske chancer. Tættest på var Elvan Taser nok engang på et langskud, men stolpen stod i vejen for hans og kampens andet mål.

Finalen spilles søndag, hvor modstanderen er Aalborg KFUM, der har spillere med sammenlagt mere end 2500 superligakampe på cv'erne. Blandt spillerne kan nævnes Rasmus Würtz, Thomas Gaardsøe, Kasper Risgaard, Thomas Augustinussen og Allan Gaarde.

I skrivende stund er det ikke afgjort, hvor kampen spilles, ligesom tidspunktet heller ikke er fastlagt endnu. Måske skal den spilles på neutral bane i Aarhus - måske får vi lov at rykke den til Mosen.

Opdateret 6. oktober: Kampen spilles i Hadsten kl. 14.