Menu

U21: HIF vinder 3-0 over Kjellerup

image Arkivfoto
Af Bo Nordestgaard
16. oktober 2020 kl. 19:55

SENIOR - Som et nyt tiltag har Hedensted IF etableret et reserve-/U21 hold.

Formålet er at fastholde egne og tiltrække nye spillere på danmarksserie- og serie 1-niveau og at give dem en god start på deres karriere som seniorfodboldspillere.

Det sker ved at lade ungdomsspillere deltage i U21-kampe og på den måde blive introduceret til seniorfodbold. Derudover skal det give spilletid til (unge) seniorspillere, der af én eller anden grund mangler spilletid (indskiftningsspillere, skader o.l.).

I samarbejde med bl.a. Kjellerup IF og Odder IGF vil vi uden om turneringerne arrangere et antal kampe.

Den første kamp blev spillet i mandags på Hedensteds kunststofbane mod Kjellerup IF, og lige bortset fra at lyset gik ud efter 85 minutters spil, var det en god og lærerig kamp. Særligt for de unge spillere, som alle gjorde det rigtig godt.

Hedensted startede med Ralle på mål og tre U19-spillere - Johannes, Aksel og BJ -  i forsvarskæden, og med støtte fra Damsbo, Rasmus Mortensen og Ahle løste de opgaven fremragende. Længere fremme lå Denis, Perra, Rode og Sawicki, og sammen fik de skabt et hav af chancer.

Hedensted kom på 1-0 ved Sawicki efter oplæg fra BJ. Det blev 2-0 ved Perra direkte på frispark, og Rode scorede til 3-0 med fremragende afslutning fra kanten af feltet.

I anden halveg kom Daniel og André (begge U19) på banen sammen med de to yngste, Frederik Andersen og Mikkel Poulsgaard (årgang 2003). Alle ydede en rigtig god indsats.

Der blev ikke scoret yderligere, og slutresultatet 3-0 var meget fortjent. Mange unge fik lov til at prøve kræfter med seniorfodbold for første gang, og planen er at fortsætte initiativet til foråret med fire-seks kampe.

Trænere var Nicolai Givskov og Kasper Adelfred.

Tak til Kjellerup for at tage turen til Hedensted en mandag aften.

HIF's startopstilling:
1. Rasmus Villadsen (m)
2. Johannes Sørensen
3. Christian Jørgensen
4. Aksel Jensen
5. Mikkel Ahle
6. Martin Damsbo
7. Rasmus Dam Mortensen
8. Jonas Perra
9. Denis Suljic
10. Nikolai Sawicki
11. Lasse Rode

På bænken:
12. Daniel Kristoffersen
13. André Tinghuus
14. Frederik Andersen
15. Mikkel Poulsgard

Mål:

00' 1-0 Nikolai Sawicki
00' 2-0 Jonas Perra (direkte på frispark)
00' 3-0 Lasse Rode

Luk