Nicolai Givskov vil ændre to ting som ny mand i spidsen for 'De Grønne'

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
04. oktober 2021 kl. 21:17

SENIOR - HIF's nye førsteholdstræner, 35-årige Nicolai Givskov, debuterede lørdag hjemme mod Aarhus Fremad.

Det endte med et knebent nederlag på 0-1, da gæsterne scorede godt ti minutter inde i anden halvleg.

Inden kampen havde Nicolai Givskov og hans nye trænerkollega Allan Worsøe kun haft et enkelt træningspas. Mange af hans ideer om, hvad der skal ske af ændringer på holdet, er derfor ikke ført ud i livet endnu, fortæller han til Horsens Folkeblad.

- Jeg vil gerne have et meget højere tryk på modstanderen. Jeg vil også gerne have mere kontrolleret boldbesiddelse, så vi ikke ender ud i perioder, hvor vi bare står og parerer, siger Nicolai Givskov til lokalavisen om det udtryk, han gerne vil se fra HIF i sin tid som cheftræner for klubbens bedste seniorhold.

- Det er særligt de to ting, jeg gerne vil have, vi bliver bedre til.

Nicolai har selv spillet 303 kampe for Hedensteds førstehold. Han startede i klubben som seks-årig og har været her lige siden foruden to år i Holstebro Boldklub. Han har været ungdomstræner og træner for vores andethold i serie 1.

Han har lige nu DBU's B-trænerlicens, men han regner med at opgradere den til en højere træneruddannelse snarest.