Menu

Givskov om sæsonen indtil nu: 'Sejren i Otterup blev et vendepunkt for os'

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
10. september 2022 kl. 11:12

SENIOR - Cheftræner for danmarksserieholdet, Nicolai Givskov, sætter her ord på, hvordan han har oplevet sæsonen indtil nu, hvor der er spillet syv runder.

- Vi startede med kun at vinde én af de fire første kampe, så jeg vidste, at der skulle ske noget nyt. Det generelle udtryk på banen var simpelthen ikke godt nok.

- Derefter tog vi til Otterup og vandt 5-1 i en kamp, vi kunne have vundet endnu større. Det blev et vendepunkt for os, og vi aftalte, at fra den dag ser vi fremad og glemmer de kampe, der lå bag os.

- De efterfølgende kampe har vi enten vundet eller spillet uafgjort, hvis ikke vi medregner pokalnederlaget til Thisted. Der har vi spillet med en helt anden energi og intensitet, og det har været en fornøjelse for mig som træner at se.

- Vi har mødt topholdene fra Tarup-Paarup og nu også Ringkøbing fredag aften, hvor det er blevet til 1-1 og 2-3-sejr, og vi har domineret på fysik og kondition i selv de kampe. Vi løber simpelthen nogle af vores modstandere ned.

LÆS OGSÅ: Alex Nørlund: 'Målet er divisionsfodbold i 2025'

- Jeg har kun kæmpestor ros til mine spillere for at give alt, hvad de har i sig hver gang. Både til træning og kamp. Det er også positivt, at de spillere, der ikke lige bliver udtaget til førsteholdet, men som i stedet spiller på serie 2, går ned og leverer en lige så stabil og dedikeret indsats dér. Det vidner om, at vi har fået skabt en god og homogen klubånd, hvor man er der for hinanden og for HIF, uanset hvor man spiller, og det er ekstremt vigtigt, siger Nicolai Givskov.

Næste kamp for danmarksserieholdet er ude mod B1909 lørdag den 17. september kl. 14, mens serie 2-holdet spiller i dag kl. 13 ude mod Erritsø.

Luk