Menu

HIF søger ny træner til danmarksserien fra årsskiftet

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
12. oktober 2022 kl. 09:47

SENIOR - Hedensted IF søger en ny træner, der kan indgå i samarbejdet med cheftræneren på klubbens danmarksseriehold.

Er du vores nye træner, skal du være klar til at trække i arbejdstøjet fra den 1. januar 2023. Der er tale om en lønnet stilling som assistenttræner, hvor vi forventer, at du kan deltage i holdets træninger mandag, tirsdag og torsdag aften samt til kampe hjemme og ude.

Vi søger en seriøs træner, der virkelig vil det her og som kan udfordre vores nuværende setup, for du skal være med til at indfri vores ambitioner om at rykke op i 3. division senest i år 2025.

Foruden træninger og kampe forventes det, at du deltager i møder og fællesspisninger, da Hedensted IF er en klub med fokus på et stærkt socialt sammenhold, samtidig med at der arbejdes hårdt på banen.

- Vi kan garantere, at du bliver en del af et elitepræget miljø, hvor alle er meget dedikerede til projektet. Det gælder både spillere og trænere, ligesom vi har et fantastisk setup med erhvervsklubben, der er med til at udvikle klubben i den rigtige retning og med til at styrke fællesskabet gennem eksempelvis de arrangementer, der bliver holdt i loungen i klubhuset.

Du skal have erfaring fra seniorfodbold og må meget gerne være dygtig til standardsituationer, stærk til individuel coaching af spillerne og have gode sociale kompetencer.

Hvis du er interesseret i jobbet, bedes du sende din ansøgning på nedenstående mailadresse.

Der er ansøgningsfrist fredag den 29. oktober kl. 20.

Yderligere spørgsmål kan rettes til sportschef Alex Nørlund, 40 79 30 78 / Alexnoerlund@gmail.com.

Luk