Menu

Mathias Kubel scorede til 4-0 og sendte Brøndby ud af pokalen

image Fotos: Anders Brohus, Ekstra Bladet
Af HIF Kommunikation
20. oktober 2022 kl. 13:37

AARHUS - Den tidligere Hedensted IF-spiller Mathias Kubel var med til at skrive et flot stykke fodboldhistorie i går.

Sammen med sine holdkammerater i 2. divisionsklubben Aarhus Fremad tog den unge Kubel imod Brøndbys superligahold på Riisvangen Stadion i Risskov, hvor også HIF har været gæster flere gange de senere år.

Mathias Kubel startede på bænken, og her fra kunne han se sit hold komme på både 1-0, 2-0 og 3-0 mod et tamt mandskab fra den københavnske vestegn. Der var reelt ku ét hold på banen, og det spillede i sort-gule trøjer.

Midt i anden halvleg blev Mathias sendt til opvarmning, og han viste med det samme sin klasse, da han i det 63. minut blev skiftet ind i stedet for Lucas From. Se kampfakta her.

Mathias Kubel får de sidste instrukser inden sin indskiftning. Foto: Anders Brohus, Ekstra Bladet.

Efter 20 minutter blev Mathias sendt afsted efter en lang aflevering, og han løb fra sin modstander og udplacerede Brøndbys målmand Thomas Mikkelsen med en iskold afslutning, der fik jublen til at bryde løs blandt de knap 3.900 tilskuere.

Sikke en kamp at være vidne til. Vi glæder os til at se, hvem Mathias og de stribede holdkammerater fra Riisvangen møder i næste runde, som der er lodtrækning til i morgen.

Luk