Menu

Smalt nederlag til topholdet fra Fremad

image Andreas Møller bragte HIF i front efter en times spil, men føringen holdt ikke hele vejen hjem. Arkivfoto
Af Palle Herløv
08. juni 2015 kl. 21:40

SENIOR - Førsteholdet tog imod oprykkerne fra Aarhus Fremad og måtte se sig slået 2-1.

- Vi mødte rækkens bedste hold. De havde masser af chancer, og det er helt fortjent, at de rykker op i danmarksserien. Vi gjorde, hvad vi kunne, og det lykkedes endda at komme foran 1-0 efter en times spil. Men vi havde brugt mange kræfter på at holde Aarhus Fremad på afstand i første halvleg, så det kneb med kræfterne til sidst. Jeg ville gerne have haft seks udskiftninger i stedet for tre, sagde cheftræner Alex Nørlund efter kampen til Horsens Folkeblad.

Nørlund har netop skrevet under på en ny kontrakt med klubben, hvilket betyder, at han fortsætter frem til 31. december.

Efter en times spil scorede Andreas Møller til 1-0 på en frispilning i dybden fra Marcel Pedersen. Efter 66 minutter fik aarhusianerne udlignet, og et kvarter før tid faldt sejrsmålet.

- Det ramte os hårdt, at Ronni Nordnæs måtte udgå med en skade i hoften efter en time, og Bogi Reinert stillede op med sygdom i kroppen. Hvis vi skal slå et hold som Aarhus Fremad, kræver det, at vi har 11 mand, der er på toppen i hele kampen, sagde Alex Nørlund til avisen.

I kampens sidste 10 minutter havde Hedensted flere chancer for at udligne. To gange reddede Aarhus Fremad på målstregen, og Rasmus Jørgensen fik en stor chance, da han var alene igennem.

Sidste kamp er ude mod Esbjerg fB lørdag 13. juni kl. 13.00.

Holdopstilling:
1. Michael Mandal (m)
2. Marcel Pedersen
3. Søren Egelind
4. Bogi Reinert
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen
11. Andreas Møller
12. Emil Bech
13. Søren Jørgensen
14. Mikkel Thisgaard

Mål og assist:
60' 1-0 Andreas Møller (ukendt)
66' 1-1 Ukendt
75' 1-2 Ukendt

Luk