Menu

JS: Nordnæs sikrer vital sejr over Viborg FF

image Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
05. juni 2017 kl. 22:21

SENIOR - Ronni Nordnæs - manden, som flækkede et øjenbryn for bare fem dage siden, blev matchvinder i dagens spændende topopgør mod Viborg FF.

Ronni Nordnæs scorede kampens eneste mål og gav dermed HIF tre meget vigtige points i kampen om oprykning. Et enkelt point mere i de resterende to kampe ude mod Horsens Freja og hjemme mod Vildbjerg SF er nok til at sikre, at Hedensted igen kan kalde sig et danmarksseriehold 720 dage efter den seneste kamp i serien.

- Jeg erobrer bolden på vores banehalvdel, og spiller den op på Rasmus Jørgensen, som lægger bolden af til mig, og så løber jeg faktisk fra midten af, kommer ind i feltet og sparker den fladt ind i det lange hjørne, fortæller Nordnæs til hedenstedif.dk.

SE BILLEDERNE: Viborg FF - Hedensted IF (Facebook)

Assistenttræner Kasper Adelfred forklarer, at kampen var på et meget højt niveau:

- Både kvalitet og tempo lå mindst et niveau over den række, vi spiller i nu. Viborg bød os godt op til dans, men vi var der virkeligt i dag, og vi styrede kampen i de første 70 minutter. Spiller hurtigt og løber fantastisk for hinanden, siger han.

- Vi brænder et par store chancer ved Mikkel Thisgaard, der havde muligheden for at lukke kampen. Til sidst lægger Viborg et godt pres på os, og især efter et par hjørnespark var de farlige, så det var en kæmpe forløsning efter slutfløjtet, og der var god stemning i omklædningsrummet og i bussen hjem. Vi mangler bare ét point for at vi definitivt har gjort arbejdet færdigt, men det vil vi ikke nøjes med. Vi vil vinde de sidste to kampe. Mod Freja har vi noget at revanchere, og så vil vi gerne slutte godt af på hjemmebane mod Vildbjerg, siger Kasper Adelfred.


Hedensteds næste kamp er ude mod Horsens Freja lørdag kl. 13.30.

HIF's startopstilling:
1. Simon Sund (m)
3. Jakob Malberg
4. Ronni Bagge
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen
11. Mikkel Thisgaard
17. Mirsad Suljic

På bænken:
2. Søren Lund Jørgensen
12. Emil Bech
13. Simon Thisgaard

Mål:

23' 0-1 Ronni Nordnæs

Ind- og udskiftninger:
00' Søren Lund Jørgensen ind  - ud 
00' Emil Bech ind  - ud 
00' Simon Thisgaard ind  - ud 

Luk