S1: Ren "walk over", da damerne slog Løsning IF

image Simone Jakobsen ramte netmaskerne hele tre gange i storsejren over Løsning. Foto: Dorte Adelfred
Af Mads Juhl Hansen
30. maj 2017 kl. 21:31

SENIOR - Der var lagt op til lokalbrag i Mosen denne solbeskinnede kristihimmelfartsdag, da Hedensted IF's damer tog imod gæsterne fra Løsning IF til en kamp, der kunne bringe dem endnu et skridt tættere på oprykningen, hvilket skulle blive tydeligt at mærke på hjemmeholdet.

Det var en spændt og forventningsfuld hjemmetræner, der havde følgende kommentar inden dagens opgør:

- Jeg forventer tre points i dag. Intet andet kan accepteres. Vi har rigtig meget selvtillid oven på sejrens i Ry sidste tirsdag, som vi skal bringe med ind i dette opgør. Vi er tændte til sæsonens første hjemmekamp, og jeg er sikker på, at pigerne gør det, der er nødvendigt for at hente sejren i dag.

Den ubesejrede stime skulle vise sig at blive en hård omgang for modstanderne. Allerede efter 13 minutter var Simone Jakobsen på pletten efter assist fra Caroline Lovmand, hvor hun bringer HIF foran med 1-0. Omkring 10 minutter senere var det selv samme Simone Jakobsen, der erobrede en kikset clearing fra en Løsning-forsvarer, og med et par smarte driblinger sikkert kan sætte sin anden scoring i kampen i mål til stillingen 2-0.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Løsning IF (Facebook)

Herefter skete der ikke meget mere i første halvleg, men det skulle ændre sig efter pausen. 3 minutter inde i anden halvleg smider dødboldsspecialist Laura Lindhardt et hjørnespark ind i boksen, som efter lidt klumpspil hvor Lærke Bennekou prikker til bolden så den havner for fødderne af Carline Hartmann, der bringer hjemmeholdet på 3-0.

Allerede minuttet efter dribler Maria Schrøder sig fri, og fyrer et brag af et langskud afsted, som stryger forbi modstanderens målmand. Marias 5. sæsonscoring bringer hjemmeholdet foran 4-0.

Herefter svingede kampen meget frem og tilbage indtil der manglede 10 minutter af kampen. Simone Jakobsen fuldfører en super flot solotur med en kølig tunnel på modstanderens målmand, og fuldfører sit hattrick, og bringer sig øverst på topscorerlisten med 6 mål i sæsonen. 5-0 efter 81 minutters spil.

Angriber Therese Sølvbjerg havde igennem hele kampen hungret efter sin første sæsonscoring. Efter 86 minutters spil dribler Caroline Hartmann inde i feltet, hvorefter hun bliver nedlagt og dommeren peger på pletten. Trods hun meget modvilligt blev sat til at sparke, sparkede Therese den køligt i mål til stillingen 6-0.

Dybt i overtiden udnyttede damerne et af deres utallige hjørnespark, hvor assistmager Laura Lindhardt sparker den ind i panden på hovedstødsstærke Karina Petersen, der fuldgjorde ydmygelsen af Løsning til slutstillingen 7-0.

De grønne damer sikrer sig de tre point uden nogle slinger i valsen, og bringer sig endnu tættere på målet om oprykning. Det var da også en yderst tilfreds træner, der havde følgende kommentar:

- Jeg er godt tilfreds med dagens storsejr. Det var vigtigt for vores målscorer, at få lavet en masse mål i dag. Det er dejligt at vi med dagens sejr har lagt pres på Horsens Freja i oprykningsstriden. Jeg er godt tilfreds med spillet, og det var skønt at se, at vi endnu en gang udnyttede et af vores mange hjørnespark. Det var meget vigtigt for mig at Therese fik scoret i dag. Hun har arbejdet og kæmpet rigtigt hårdt de sidste kampe, og har fortjent at få en scoring på kontoen.

Næste kamp er pokalkampen hjemme mod Bramming/Årre 8. juni kl. 19.

Kampens spiller: Simone Jakobsen (4 stemmer)

Mål:
13' 1-0 Simone Jakobsen
23' 2-0 Simone Jakobsen
47' 3-0 Caroline Hartmann
49' 4-0 Maria Schrøder
81' 5-0 Simone Jakobsen
88' 6-0 Therese Sølvbjerg
92' 7-0 Karina Petersen

Ind- og udskiftninger:
31' Louise Jakobsen ind  Mette Refsgaard ud
41' Louise Jakobsen ind  Sabrina Holm Christensen ud
46' Caroline Hartmann ind  Simone Jakobsen ud